Bijlmer Parktheater lanceert haar nieuwe website

11 dec 2012 - 14:36

De nieuwe website is een feit. Trots lanceert het Bijlmer Parktheater in Amsterdam Zuidoost het nieuwe, gebruiksvriendelijke bijlmerparktheater.nl. 
Wat speelt er deze week? Wat is er te doen voor mijn kids? Wat zijn de laatste nieuwtjes? Naar welke voorstelling kan ik met mijn leerlingen? Hoe claim ik mijn eigen podium? In dit nieuwe digitale huis kunnen bezoekers alles vinden over voorstellingen, lesaanbod, talentontwikkeling, zaalverhuur en nog veel meer. Dankzij het optimaliseren van de online kaartverkoop, kunnen er nu via de website voor alle voorstellingen Etickets worden besteld.Het Bijlmer Parktheater is hét theater van het Nieuwe Nederland waar zowel topartiesten als amateurkunstenaars hun weg vinden. In korte tijd heeft het een grote professionaliseringsslag gemaakt en een duidelijk profiel verworven waarin een divers, boeiend en vaak internationaal aanbod gecombineerd wordt met talentontwikkeling midden in de cultureel diverse realiteit van Amsterdam Zuidoost, Amsterdam en Nederland. De nieuwe website is daar de weerslag van. Over het Bijlmer Parktheater

In 2009 is het theater gevormd door Jeugdtheaterschool Zuidoost, Krater Theater (nu Krater Art & Community), Circus Elleboog en 5 o'clock class (Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten). Het theater heeft een ruime foyer, een tien meter hoge zaal met in- en uitschuifbare tribunes, 3 studio’s, vergaderruimtes en kantoren. De grootste studio wordt gebruikt door Circus Elleboog. Dans- en muziekgezelschappen bezetten de overige studioruimten. De Ymerezaal met zijn glazen omloop en ruime lichtinval, biedt afhankelijk van de voorstelling plaats aan ruim 230 personen.