Hoezo Moeilijk?!

16 apr 2015 - 12:37

Op vrijdag 24 april verandert het Bijlmer Parktheater in een slagveld van de liefde tijdens de comedyvoorstelling Moeilijk?! Het theaterdebuut van comedian Sergio Bunsee is een voorstelling met muziek, komische sketches en verrassende anekdotes over de moeilijke kanten van de liefde waar iedereen weleens mee kampt.

Moeilijk?! gaat over een man die zichzelf niet moeilijk vindt, verre van zelfs. Hij gaat enorm makkelijk door het leven en maakt zich nergens druk om. Maar wanneer hij onverwacht te maken krijgt met tegenslag op het gebied van de liefde dan gaat het allemaal net even wat minder makkelijk. En dan is er voor hem nog maar één oplossing…gek doen…heeel erg gek doen!

Over de maker
Sergio Bunsee werd in 1981 geboren in Hoorn als kind van Surinaamse ouders. In 2010 begon hij als columnist en een paar jaar later maakte hij de stap naar stand-up comedy. In 2014 bereikte hij de finale van de Haagse Spot Comedy Award en in 2015 de finale van Comedyslam. In zijn nieuwe voorstelling geeft hij een Surinaams tintje aan zijn West-Friese lijfspreuk waarom moeilijk doen, als het makkelijk kan?

Speeldatum Bijlmer Parktheater
Moeilijk?!, vrijdag 24 april, 20.00 uur