Internationale dansavond | I AM DANCE | ITP #15

Tijdens het 15eITP festival laten nationale en internationale dansers hun kunsten zien. Speciale gasten zijn de dansgroepen Fuse Fam uit Göttenberg (Zweden) en Impact Dance uit Londen. Deze internationale dansavond wordt afgesloten door Untold. Tijdens de allereerste editie van het festival in 2003 stond Untold al op het podium. Destijds was er een wedstrijdelement aan ITP verbonden en won Untold de eerste prijs! Als je al die talenten hebt gezien, wil jouw eigen lichaam zelf ook die beat voelen. Dat kan mooi in de foyer, waar DJ Tara May de afterparty draait.

HOST: Hakeem Onibudo

LINE-UP: ANA, Back to Motivated, Black Temptation, BO!NK, Project03, Force de Frappé, Fuse Fam, ILD, Impact Dance, LD Company, We Are On The Move (Demoteam) en Untold.

In The Picture is al 15 jaar lang hét festival voor talent uit Amsterdam Zuidoost en omgeving! Het In The Picture Festival is de ultieme beleving voor iedereen die kunst en cultuur een warm hart toedraagt. Ook dit jaar biedt het In The Picture Festival weer een podium aan meer dan 400 talenten in theater, dans, muziek, poetry, spoken word, stand-up comedy, fotografie en beeldende kunst.

De dansavond start om 20.00 uur en eindigt om 22.30 uur.

Stadspashouders met een groene stip kopen voor slechts €2,00 een kaartje aan de kassa.