Dag van de Vrede

Nederlands Blazers Esemble

Dag van de Vrede


Samen met alle Amsterdammers gaan we in september de Dag van de Vrede vieren. Een voorstelling met en door buurtbewoners en de vier cultuurhuizen in Amsterdam: Podium Mozaïek, het Tolhuistuin, Theater de Meervaart en het Bijlmerparktheater. We toeren langs de cultuurhuizen die elk een sterke verankering in de wijk hebben en maken daar verbinding met de muzikale helden uit de buurt. Samen muziek maken werkt aanstekelijk en verbindend, of je nou bezoeker bent of op het podium staat!

Dag van de Vrede
(Foto: Hans van der Woerd)

 

Credits
Artistiek leider: Bart Schneemann
Spel: Jeannette Landré (fluit), Bart Schneemann (hobo), Justine Gerretsen (hobo),  Irma Kort (hobo), (klarinet) Harmen de Boer (klarinet), Gerrit Boonstra (klarinet), Frank van den Brink (klarinet), Dorian Cooke (fagot), Marieke Stordiau (fagot), Ron Schaaper (hoorn), Kirsten Jeurissen (hoorn), Mirjam Steinmann (hoorn), Dick Verhoef (hoorn), Bas Duister (trompet), Alexander Verbeek (trombone), Brandt Attema (trombone), Johan van der Linden (saxofoon), Willem van Merwijk (saxofoon), Wilmar de Visser (contrabas)

Artistiek leider Bart Schneemann over het Nederlands Blazers Ensemble: “Wij houden ervan muziek te spelen uit alle windstreken en van alle tijden, en alle muziekstijlen met elkaar te verbinden. In elke voorstelling proberen wij de kracht van al die prachtige noten te gebruiken om u een verhaal te vertellen. Een verhaal dat u zal ontroeren, verbazen en op andere gedachten zal brengen.”

 

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December

vr 21 sep 2018 20:00

  • Dag van de Vrede

    Theaterzaal