Bijlmer Parktheater is weer open!

14 jan 2016 - 14:46

Het Bijlmer Parktheater opent zijn deuren weer voor publiek na een korte kerstpauze. Vanaf zaterdag 23 januari zijn er verschillende voorstellingen te zien voor jong en oud. 

In januari vinden er vijf voorstellingen plaats. De eerste voorstelling is Zeemist van Theatergroep Lange Mannen, op zaterdag 23 januari om 15.00 uur. Zeemist is een poëtische en filosofische tekst over een kind dat op geheel eigen wijze omgaat met zijn ongeneeslijke ziekte. Op zondag 24 januari om 11.00 uur slaan komiek Ronald Snijders en Bijlmer Klassiek hun handen ineen voor een stevige portie klavecymbolisme. Tijdens het programma stoppen musici van het Koninklijk Concertgebouworkest de klavecimbel in een nieuw en verassend jasje.

Op vrijdag 29 januari om 20.00 uur is het tijd voor écht Amsterdams jongerentheater. De voorstelling Life Ain’t A Picnic van jongerentheatergezelschap DEGASTEN is een rauwe mix van dans, tekst én muziek van DJ Lovesupreme.

Muziek speelt dit weekend een belangrijke rol in het Bijlmer Parktheater. Zo brengt Perry Dossett op geheel eigen wijze een tribute aan Michael Jackson op zaterdag 30 januari om 20.00 uur en op zondag 31 januari om 15.00 uur brengt de Dave MacDonald Band De Stilte van het Ongesproken Woord. In deze voorstelling zijn gedichten van drie belangrijke Surinaamse dichters Dobru (Robin Raveles), Trefossa (Henri de Ziel) en Shrinivási (Martinus Lutchman) door Dave MacDonald en Robin van Geerke verwerkt tot muziekcomposities.