Comedymaand in het Bijlmer Parktheater

14 apr 2016 - 13:30

1 april is al weer een tijdje achter de rug maar het is én blijft comedymaand. Dat blijkt vooral uit het aprilprogramma van het Bijlmer Parktheater met maar liefst vier comedytoppers: Sergio Bunsee, Sidney Schmeltz, FATU en Rayen Panday.

Sergio Bunsee bijt het spits af op vrijdag 22 april om 20.00 uur met zijn debuutprogramma Moeilijk?! Bunsee wil bij voorkeur niet vergeleken worden met andere Surinaamse cabaretiers, hij vertelt zijn eigen verhaal met muziek, sketches en rake grappen! Dit maakt hem berucht, maar binnenkort ook beroemd. In Moeilijk?! krijgt hij onverwacht te maken met afwijzing en verlating. En daar reageert hij, je raadt het vast al, nogal moeilijk op.

Op zondag 24 april om 15.00 uur ontvangt vaste MC en host Jeffrey Spalburg collega-comedians tijdens FATU, de langstlopende comedyshow van Nederland. Ze krijgen de gelegenheid om hun gepeperde en hilarische blik op de actualiteit te verkondigen. Deze editie met nieuwkomer Hassan El Rahaui, ex-Lama Arie Koomen, ras entertainer Murth Mossel en YouTube-celebrity Sidney Schmeltz.

En Sidney Schmeltz krijgt het druk, want hij treedt ook nog eens een keer in zijn uppie op op vrijdag 29 april om 20.00 uur met een try-out van zijn eerste avondvullende show Hooggeleid. Schmeltz is naast comedian een internetfenomeen. Zijn uitspraken maken hem razend populair wat blijkt uit de miljoenen views op YouTube. Maak kennis met zijn verleden, zijn heden en zijn visie op de toekomst. Laat je veroveren door zijn spontaniteit en humor en kom kijken naar een dikke show. Skippiebaldik.

Op zaterdag 30 april om 20.00 uur sluit Rayen Panday de comedymaand af met zijn nieuwe voorstelling Niet verder vertellen. Daarin neemt hij geen blad voor de mond. De ervaren rot durft inmiddels alles te vertellen. Maar wat valt er eigenlijk nog te vertellen als iedereen altijd maar zijn mening klaar heeft? Juist dát wat niet verder verteld mag worden! In Niet verder vertellen vertelt Panday zaken die tussen jou en hem blijven, want hij gaat er vanuit dat jij wel een geheimpje kunt bewaren. Toch?