Buitenman / Buitenvrouw | Clifton Braam, Glenn Huisden en Danielle Dorder

Buiten, dus niet binnen, of heet het vreemd gaan, een affaire hebben? Ongetwijfeld is het wel een internationaal fenomeen; met in elke cultuur een andere benaming.

In Suriname is de uitdrukking buitenman of buitenvrouw een ingeburgerd gegeven voor een externe relatie/ affaire binnen het huwelijk; een situatie die leidt of lijdt tot vele emotionele maar ook humoristische, zo niet hilarische situaties.

In de theaterproductie Buitenman / Buitenvrouw nemen de heren Clifton Braam, Glenn Huisden en dame Danielle Dorder u mee in de sferen en kluchtige situaties waar de man of de vrouw terecht komt.

  • Wanneer hij of zij het doet

  • en

  • Wanneer zij of hij er achter komt

  • en

  • Hoe zij/hij of hij/zij de ontstane problematiek al dan niet denkt of wil, dan wel hoopt op te lossen.

Een primeur:
Deze min of meer realistische en zeer herkenbare humoristische comedy wordt een primeur voor Nederland; het is voor het eerst dat de unieke samenwerking van deze drie gelouterde en gevierde acteurs te zien zal zijn op de Nederlandse theaterpodia.

Buitenman/Buitenvrouw
Een lachwekkend en leedvermakend theaterstuk, met mooie en liefdesvolle momenten die in (bijna) ieders leven voorkomen; Momenten die ons opwonden, die we willen vergeten maar eigenlijk ook koesteren en bedenken of herdenken in de verhalen en van alle lotgenoten. Een heerlijke theaterproductie die u meeneemt in alle emoties en situaties van de Buitenman en de Buitenvrouw.