Masterclass Branding | I AM DANCE | ITP #15

Tijdens de Masterclass Branding leer je van motivational speaker Taneesha Sijmons (Artistic Soul) hoe je jezelf als artiest profileert in de danswereld. Hoe zet je jezelf als dansartiest beter op de kaart? En wat komt er off-stage allemaal kijken bij je danscarrière?

Het 15e ITP festival staat op zaterdag 24 maart in het teken van Dance. Jonge dansers en dansgroepen uit Londen, Gottenburg en Nederlandse steden komen bij elkaar om het te hebben over dans en identiteit.Voorafgaand aan deze workshop vindt van 12.00 tot 14.00 uur de talkshow I AM DANCE plaats.

De masterclass duurt van 14.30 tot 16.00 uur en is gratis toegankelijk. Vanwege het beperkte aantal plaatsen is aanmelden verplicht!

In The Picture is al 15 jaar lang hét festival voor talent uit Amsterdam Zuidoost en omgeving! Het In The Picture Festival is de ultieme beleving voor iedereen die kunst en cultuur een warm hart toedraagt. Ook dit jaar biedt het In The Picture Festival weer een podium aan meer dan 300 talenten in theater, dans, muziek, poetry, spoken word, stand-up comedy, fotografie en beeldende kunst.