Talentlab Café | Poetry & Stand-up comedy | ITP #15

In het Talentlab Café kun je op de laatste dag van ITP #15 genieten mooie en grappige woordkunst.

Talentlab Poetry
Talentlab Poetry presenteert een knap staaltje Kunst- met-Woorden onder leiding van dichter Gershwin Bonevacia, zelf ook ooit deelnemer van Talentlab.

HOST: Gershwin Bonevacia

LINE-UP: Sanguilla Vabrie, Rachel Rumai, Maartje Schroder, Lizza Soto Lavin, Jurgera Hassell, Jamie Jamilla, Marrilou Louwaard


Talentlab Stand-up Comedy
Na een korte pauze gaat het Talentlab Café door met stand-up comedy, onder leiding van cabaretier Jeffrey Spalburg.

Het festival wordt afgesloten met een speciaal optreden van Lucinda Sedoc, die eerder dit jaar nog voor een uitverkochte zaal stond met haar eerste solovoorstelling Lekker Lang Luusje.

HOST: Jeffrey Spalburg

LINE-UP: Met Daveson Ignatia, Ralph Wilsterman, Arno Bottse en Lucinda Sedoc.

In The Picture is al 15 jaar lang hét festival voor talent uit Amsterdam Zuidoost en omgeving! Het In The Picture Festival is de ultieme beleving voor iedereen die kunst en cultuur een warm hart toedraagt. Ook dit jaar biedt het In The Picture Festival weer een podium aan meer dan 300 talenten in theater, dans, muziek, poetry, spoken word, stand-up comedy, fotografie en beeldende kunst.

Het Talentlab Café duurt van 14.00 tot 17.00
Met Talentlab Poetry van 14.00 tot 15.15 uur en Talentlab Stand-up comedy van 15.45 tot 17.00 uur. Je kunt ook naar één van beide onderdelen komen kijken.

Stadspashouders met een groene stip kopen voor slechts €2,00 een kaartje aan de kassa.