Speciale Christmas edition van stand up comedy programma FATU

12 dec 2013 - 15:49

Op zondag 22 december 2013 staat er een speciale kersteditie van Fatu op het programma, de stand up comedy middag van het Bijlmer Parktheater gepresenteerd door MC Jeffrey Spalburg. In deze laatste Fatu van 2013 een extra knallende line-up met Dolf Jansen, Howard Komproe en Rayen Panday. Speciaal voor deze kersteditie wordt er in stijl gezorgd voor heerlijke cocktails, snacks, een driegangenmenu en een meet&greet met de comedians.

De dopeste comedians live!
Voor het eerst ontvangt MC Jeffrey Spalburg zijn collega-comedian Dolf Jansen op het Fatu podium. En dát zal het publiek nog lang heugen. Sinds eind jaren 80 maakte Jansen de theaters onveilig met zijn partner in crime Lebbis (Hans Sibbel). De laatste jaren maakte hij meer soloprogramma’s waaronder ook een aantal oudejaarsvoorstellingen. Dat Dolf Jansen nog lang niet klaar is met het podium daar kunnen we vanuit gaan. Twee maanden geleden ging zijn nieuwste cabaretprogramma in première met de veelzeggende titel Topvorm.

Voor Howard Komproe en Rayen Panday is Fatu een soort thuiskomen. Beide comedians passeerden de afgelopen seizoenen al meerdere malen de revue en stonden daarnaast met hun eigen cabaretprogramma’s in het Bijlmer Parktheater. Tot voor kort toerde Komproe nog langs de Nederlandse theaters met Lulverhalen en in januari gaat zijn nieuwe solovoorstelling Grijs in première. Ook Rayen Panday heeft het druk. Ondanks zijn volle agenda als vaste comedian van de Comedytrain én als tekstschrijver van succesvolle tv programma’s als ZO!Raymann en De Dino Show, maakte hij graag een gaatje vrij voor Fatu.

Christmas edition
Voor deze kersteditie biedt het Bijlmer Parktheater twee speciale kerstarrangementen aan met cocktails, Surinaamse snacks, een driegangenmenu en meet & greet met de comedians.