Theater van het Nieuwe Nederland

 

Als eerste professionele theater van Amsterdam Zuidoost heeft het Bijlmer Parktheater zich ontwikkeld tot theater van het Nieuwe Nederland. Een plek waar nieuwe theatermakers de kans krijgen zich te ontplooien en te presenteren. Een podium voor cross-overs tussen culturen, tussen kunstdisciplines, tussen professionals en opkomend talent. Dat heeft in de afgelopen vijf jaar een lange reeks innovatieve en maatschappelijk relevante voorstellingen opgeleverd. Voorstellingen die de geest uitademen van het nieuwe, cultureel diverse Nederland.

Theater van het Nieuwe Nederland.  Dat zijn we en dat willen we blijven. Maar dat lukt alleen met extra steun. Met bijdragen van onze Vrienden investeert het Bijlmer Parktheater in de vele theatertalenten die Amsterdam Zuidoost rijk is en kunnen festivals als Bijlmer Zomert Kids en In The Picture, theaterfestival voor amateurs en semi-professionals, en bijzondere talentenprogramma’s zoals Talentlab en Black Magic Girls blijven bestaan.

 
 

Word vriend

Dat kan al voor € 2,50 per maand. Als blijk van dank heb je als Vriend van het Bijlmer Parktheater een reeks leuke privileges. Zo krijg je onder meer:

 
 
 

Wereldvriend

Wil je ons theater vanaf € 5,– per maand steunen dan noemen wij je een Wereldvriend en krijg je de volgende privileges:

 
 
 

Rufus Collinskring

Vanaf € 12,50 per maand kun je lid worden van onze Rufus Collinskring. Deze community van kunst- en theaterliefhebbers is opgericht in de geest van Rufus Collins (1935-1996), een gerenommeerdtheatermaker die een baanbrekende rol speelde in de ontwikkeling van niet-westers theater in Nederland. Met onze voorstellingen, festivals en podiumproducties toegespitst op een cultureel divers publiek, werken wij in zijn voetsporen. Als lid van de Rufus Collinskring steun je het Bijlmer Parktheater dit ook in de toekomst te kunnen blijven doen en heb je de volgende privileges:

 
 
 

Bewaren

Bewaren

Aanmelding

(minimaal € 5,-) van mijn rekening afschrijven.
(minimaal € 12,50,-) van mijn rekening afschrijven.
en machtig hierbij de Stichting (Vrienden van het) Bijlmer Parktheater tot het eenmalig incasseren van het hierboven aangegeven bedrag van onderstaande IBAN nummer.

Uw gegevens

Betaling