Waag de groeisprong.

Je hebt behoorlijk wat talent in huis. Nu wil je je verder ontwikkelen. Het Bijlmer Parktheater is je springplank. Naar een podium, theatergezelschap of vervolgopleiding. Op stoom komen en doorstromen. Art & Community helpt daarbij. Laat weten wie je bent, wat je doet en wat je kunt. Wie weet kunnen wij jou verder helpen.

Inspiratie opdoen

Je doet zelf aan amateurkunst of werkt in het amateurcircuit in Amsterdam Zuidoost. Je wilt kennis en inspiratie opdoen over een specifiek thema.  Art & Community organiseert inspiratiedagen op basis van jouw behoeftes. Laat ons weten welke thema's jou triggeren! 

Workshop reeks

We spelen in op behoeftes die gesignaleerd zijn binnen het amateurcircuit. Denk aan workshops op het gebied van licht en geluid, een bepaalde theaterstijl of wat er nodig is om de productie van een theaterstuk te realiseren. In sommige gevallen leiden deze workshops tot een kleine presentatie.

Repetitieruimte huren

Repeteren met een groep. Of een voorstelling geven. Dat kan bij het Bijlmer Parktheater. Meld je wens bij ons team van Art & Community. Zij vertellen je wat de mogelijkheden zijn.