African Diaspora Performing Arts Festival

met hoofdprogramma Kra

African Diaspora Performing Arts Festival


Met de voorstelling KRA vertelt Black Harmony een bijzonder verhaal over Afrikaanse koningen en de rol van de zwarte man. Hierbij wordt er een connectie gemaakt met spiritualiteit.

 

Een muziek- en theatervoorstelling waarbij verhalen kenbaar worden gemaakt over deze vergeten royalty's en dat zij nog voortleven in de zwarte man. De stereotypes die er zijn over de Afro-Surinaamse godsdienst genaamd Winti en de zwarte man worden op een theatrale manier vertoond aan het publiek. Door middel van live muziek, zang en dans wordt het verhaal van een zwarte man verteld die op zoek is naar zichzelf. Met KRA wilt Black Harmony het hebben over een levenswijze en een eigenheid dat je met je meedraagt en waar je van bewust moet zijn.

ADPAF
(Foto: Les Adu)

 

Naast de reguliere cursussen, activiteiten en optredens, organiseert Untold dit gecentraliseerde festival om de aandacht voor en kennisverbreding omtrent podiumkunsten uit de Afrikaanse Diaspora aan hun publiek te bieden. Door optredens te verbinden aan onderwijsmogelijkheden en uitwisselingen met experts hoopt Untold hun vaste publiek te verrijken en een nieuw publiek te werven. Door dit evenement jaarlijks aan te bieden hoopt Untold kennisverrijking omtrent Afrikaanse Diaspora podiumkunst vanzelfsprekend te maken. 

 

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December

za 9 nov 2019 20:00

  • African Diaspora Performing Arts Festival

    Theaterzaal