text

Bijlmer Boekt!

Jubileum-editie met Glen Faria, Berget Lewis, Carolina Trujillo en Kenneth Herdigein

Bijlmer Boekt!


Bijlmer Boekt! is een avondvullend programma vol literatuur, verhalen, muziek en feest in Amsterdam Zuidoost. Literaire voordrachten worden afgewisseld met spoken word, muziek, hiphop, stand-up comedy, dans of theaterperformances.

 

Grote namen bij deze speciale jubileum-editie

Bijlmer Boekt is literair variété van wereldklasse, gepresenteerd door schrijfster en initiatiefneemster Christine Otten.Tijdens deze speciale jubileum-editie verwelkomen we Glen Faria alias MC Fit, zangeres Berget Lewis, schrijfster Carolina Trujillo en acteur Kenneth Herdigein.

Van 20 september t/m 29 september 2019 vindt in Nederland de vierde editie van de Week van de Afrikaanse roman plaats. Deze leescampagne richt de aandacht op Afrikaanstalige literatuur in Nederlandse vertaling. Tijdens deze speciale jubileum-editie zijn Frazer en Deniel Barry uit Zuid-Afrika te gast. 

Bijlmer Boekt! is een programma van SLAA, het Bijlmer Parktheater en Christine Otten.

Presentatie: Christine Otten

Glenn Faria

Foto: Glen Faria

Frazer en Deniel Barry

Frazer Barry, zanger, kletsrymer en multi-instrumentalist, is de frontman van de klipkoprock-formatie Tribal Echo. In het najaar van 2018 toerde hij door Nederland met de voorstelling Krotoa van het Volksoperahuis uit Amsterdam i.s.m. Artscape in Kaapstad. Barry bespeelt allerlei traditionele, zelfgemaakte instrumenten, van blik-kitaar tot theelepel en seebamboes. Hij heeft zich uitvoerig verdiept in de taal en cultuur van zijn Khoi-voorouders. Samen met zijn vrouw Deniel Barry (percussie) brengt hij daarnaast een programma met getoonzette gedichten van Adam Small, een van de eerste Kaapse stemmen in de Afrikaanse literatuur.

Frazer en Deniel Barry

Foto: Frazer en Deniel Barry

 

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December
Deze voorstelling is al geweest, bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

Dit vind je misschien ook interessant