text

Black History Month Symposium

Untold

Black History Month Symposium


In het kader van de Black History Month organiseert Untold een symposium met als thema Afrocentrische geneeswijzen voor, tijdens en na de Trans-Atlantische slavernij.
Met o.a. Giovanni Ravenberg van Electric Food en Kofi Orunmila en May Akoeba van Blaka-Online.

Black History Month


Blaka-Online

Blaka Online, opgericht door May Akoeba en Kofi Orunmila, begeleidt mensen in holistisch welzijn met als specialisme de Afrikaanse en Afro-Caraibische cultuur. Dit doen zij door middel van blogs, vlogs, lezingen, consulten en begeleiding.

 

Giovanni Ravenberg

Giovanni Ravenberg werd op 26 juni 1983 geboren in Paramaribo. Als kind had hij al uiteenlopende talenten en in zijn tienerjaren ging zijn voorkeur naar sport en muziek. Hij besloot te gaan basketballen en lid te worden van een brassband. Uiteindelijk is hij 14 jaar musical director geweest van Parbo brassband en New System brassband. In 2012 kreeg Giovanni de smaak van digitaal muziek produceren te pakken. Hij scoorde gelijk een nummer één hit met het lied "Gi yu". Ook richtte hij Okasi Entertainment op, waarmee hij een aantal Surinaamse topartiesten heeft kunnen begeleiden. Samen met Cyrano “The Morningman” richtte hij Amba & Okasi Events op, vooral bekend van “All Black Everything”.
Na heel veel succes met al deze organisaties richt hij zich nu op spirituele ontwikkeling. Hij heeft zich gespecialiseerd in detoxification (natuurgeneeskunde) en is begonnen met een veganistische keuken, genaamd Electric Food.

Bekijk hier een interview over Giovanni Ravenberg:

 

 

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December
Deze voorstelling is al geweest, bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

Dit vind je misschien ook interessant