text

Coronamaatregelen bij het Bijlmer Parktheater

Hieronder vind je alle informatie over de coronamaatregelen.


CoronaCheck-app

Bij binnenkomst in het theater vragen wij je ‘coronatoegangsbewijs’ in combinatie met je legitimatiebewijs te tonen. Onze medewerker vergelijkt de gegevens van het legitimatiebewijs met de gegevens in het coronatoegangsbewijs. De QR-code laat je zien op je telefoon in de CoronaCheck-app of heb je thuis al geprint via CoronaCheck.nl.

Kinderen tot en met 12 jaar hebben geen coronatoegangsbewijs nodig om een voorstelling te kunnen bezoeken.

Wat is een coronatoegangsbewijs?

Een coronatoegangsbewijs kan een negatieve testuitslag (testbewijs) zijn, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona (herstelbewijs). Deze dien je in de CoronaCheck-app of uitgeprint via CoronaCheck.nl in een QR-code om te zetten. Dan heb je een geldig coronatoegangsbewijs.

Het coronatoegangsbewijs kun je als volgt verkrijgen:

  • Vaccinatiebewijs

Bewijs van een volledige coronavaccinatie met een vaccin dat door het EMA is goedgekeurd. In Nederland is een vaccinatiebewijs te downloaden 14 dagen nadat je volledig bent gevaccineerd.

  • Herstelbewijs

Bewijs dat je minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona.

  • Testbewijs

Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor het evenement. Via www.testenvoortoegang.org maak je een afspraak voor een coronatest bij een aangesloten testlocatie in je buurt.

Op de website van de Rijksoverheid vind je het stappenplan om van jouw test-, vaccinatie- of herstelbewijs een geldig coronatoegangsbewijs te maken in de vorm van een QR-code.

Lees hier verder voor meer informatie over het Coronatoegangsbewijs voor evenementen met CoronaCheck.

Of bekijk hier een filmpje waarin alle stappen worden uitgelegd.

Het Digitale Corona Certificaat (DCC)

Vanaf 1 juli 2021 kunnen internationale bezoekers binnen de EU het Digitale Corona Certificaat (DCC) gebruiken om toegang te krijgen tot evenementen en activiteiten in Nederland, dus ook bij Bijlmer Parktheater.


Heb je een DCC met een testbewijs? Dan mag je negatieve test bij de start van het evenement niet ouder zijn dan 24 uur. Is dit wel het geval? Laat je dan opnieuw testen om toegang te krijgen de voorstelling. En upload daarna het nieuwe testbewijs in de CoronaCheck-app.

 

Meer weten over de CoronaCheck

Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met: Helpdesk CoronaCheck 0800-1421 (Gratis) Bereikbaar van maandag t/m zondag 08.00 – 20.00 uur of Helpdesk Testen voor Toegang 088-7770809. Bereikbaar van maandag t/m zondag 08.00 – 20.00 uur.