text

Queer Planet | Vmbo-Havo-Vwo-Mbo

Met Rick Paul van Mulligen, Merel Pauw, Tessa jonge Poerink, Fjodor Jozefzoon, Lars Brinkman, DJ Jasmin Perez, Fabienne Rutten, Joshua Smits 

Queer Planet |
Vmbo-Havo-Vwo-Mbo


QUEER is een confetti-voorstelling over queerness, die zich afzet tegen de heersende normen en ieders hokje in twijfel trekt. Over gender en het ontsnappen aan binair denken. Een queeste naar identiteit door een diverse groep acteurs en performers. Een knallende voorstelling vol power met acts, songs, performances en een DJ. Ook voor een straight publiek.

Een voorstelling over wat te doen als je verliefd bent op je macho vriend en waarom je je niet langer als een meisje wilt gedragen, over ‘in between’ zijn en in de war. Regisseur Noël Fischer werkt met een queer cast aan deze energieke performance. Na Trojan Wars is QUEER het volgende project dat dit team aangrijpt. 
 

Queer als politieke stroming
Queer als identiteit
Queer in de geschiedenis
Queer als community
Queer als kunstvorm


queer

Deze voorstelling heeft een mogelijk nagesprek, dit duurt 15-20 minuten extra. Wilt u hier niet bij zijn is er ook een mogelijkheid om de zaal te verlaten.

Credits

Cast Rick Paul van Mulligen, Merel Pauw, Tessa jonge Poerink, Fjodor Jozefzoon, Lars Brinkman, DJ Jasmin Perez, Fabienne Rutten, Joshua Smits, Bebe Berat Bebek 

Crew
regie Noël Fischer 
Regie assistent Gavin-Viano
Dramaturgie Martine Manten
Kostuums Carly Everaert
Decor     Sacha Zwiers
Lichtontwerp Uri Rapaport 
Sounddesign     William Bakker
Videodesign Isaura Sanwirjatmo

 

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December

di 1 nov 2022 14:00

  • Queer Planet | Vmbo-Havo-Vwo-Mbo

    Theaterzaal

Dit vind je misschien ook interessant