FATU

Met Henry van Loon, Max van den Burg, Edson da Graca en Khadija Sabriye

FATU


FATU is hét stand up comedy programma van het Bijlmer Parktheater. Al twaalf-en-een-half jaar lang ontvangt vaste MC en host Jeffrey Spalburg vier collega-comedians.

Eén podium, vier comedians die ieder op eigen manier hun gepeperde en hilarische blik op de actualiteit verkondigen. Deze middag zijn te gast: Henry van Loon, Khadija Sabriye, Edson da Graca en Max van den Burg. DJ Phantom zorgt voor lekkere beats.

 

  • Henry van Loon

Henry van Loon is wereldberoemd in heel Nederland als concierge Volkert in de Luizenmoeder. Daarnaast is hij comedian en vlogger en kennen we hem van satirsche programma's als Draadstaal, Koppensnellers en Comedy Live. Zijn carrière als stand-upcomedian begon in maart 2004 toen hij lid werd van Comedytrain. Sindsdien heeft hij regelmatig in Toomler op het podium gestaan en speelde hij mee met de Comedytrain Theatertour. Wij hebben hem gezien in tv-serries als Shouf Shouf!, Crimi Clowns en Van God Los. Nu staat hij tot en met mei in het theater met zijn nieuwe cabaretvoorstelling Onze Henry waarin hij inzoomt op zijn Brabantse rootst en je fidele bespiegelingen voorschotelt.

Henry van Loonfoto: Bob Bronshoff

 

  • Khadija Sabriye

Nieuwe comedytalent! Wat ze over zichzelf zegt: Geboren en getogen in Somalia, voormalige vluchteling en gelukzoeker.
Moeder van drie en eeuwige vrijgezel, voor de rest een leuke vrouw!

 

  • Edson Da Graca

Deze Kaapverdiaanse Amsterdammer is al jarenlang een vast gezicht in het circuit en staat te boek als één van de meest energieke comedians in Nederland. Hij spreekt niet alleen met woorden, maar vooral ook met zijn lange lijf en zijn talloze blikken. Met tomeloze energie raast hij door het podium, grijpt je bij de lurven en laat je niet meer los tot je ongecontroleerd aan het schudden bent van het lachen. Edson is naast comedian ook presentator. Hij presenteerde het MTV-programma Dutch Ridiculousness en warmde het publiek op bij de MTV EMA's 2016 in Rotterdam voor sterren als Bruno Mars, BeBe Rexha en Lady Gaga. Edson werd 5de bij De slimste Mens van Nederland. ​In het theaterseizoen 2018/2019 staat hij op de planken met zijn avondvullende onemanshow 'WAKKER'. Op dit moment is hij ook een van de vaste hosts van de Youtube show, Je Moeder.

 

  • Max van den Burg

Max van den Burg is een rasartiest met een goed gevoel voor de foute kant van het leven. Hij is geboren getogen in Eindhoven en was op jonge leeftijd al het grappigste jongetje van de klas, Na een mislukte poging tot het spelen van prof-voetbal en een studie communicatie aan de HEAO kwam hij uiteindelijk op de Toneelacademie van Maastricht terecht waar hij in 2001 afstudeerde. Behalve op het theaterpodium is hij ook met grote regelmaat te zien als acteur in films, commercials, tv-series en als acteur / presentator in bedrijfsfilms. Wij kennen hem ondere andere van New Kids Nitro, Vakantie in Eigen Land, Heer en Meester, Van God Los, Bloedverwanten, Bobby en de Geestenjagers, Flikken Maastricht, Spangas en van radiocommercials voor bijvoorbeeld Cup-a-Soup en Nuon.

(Duur 150 minuten (met pauze). In de pauze zijn er broodjes en hapjes verkrijgbaar.)

 

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December
Er zijn geen voorstellingen gevonden.