text

FATU | Test evenement | UITVERKOCHT

Jeffrey Spalburg & DJ Phantom met Murth Mossel, Kor Hoebe en Anuar

FATU |
Test evenement |
UITVERKOCHT


Beste bezoeker, dit is een testvoorstelling. Om toegang te krijgen tot FATU is het noodzakelijk dat elke bezoeker zich binnen 40 uur voor aanvang laat testen. Ga naar www.testenvoortoegang.nl om een afspraak in te plannen. Let op: alleen negatieve testresultaten die ingepland zijn via Testen voor Toegang worden geaccepteerd om toegang te krijgen tot de voorstelling.

Bekijk hier alle informatie over je bezoek.

________________________________________________________________________________

MC en host Jeffrey Spalburg ontvangt tijdens FATU drie collega-comedians: Murth Mossel, Kor Hoebe en Anuar. Eén podium, vier comedians die ieder op eigen manier hun gepeperde en hilarische blik op de actualiteit verkondigen. DJ Phantom zorgt altijd voor de lekkerste beats.

Murth Mossel

Foto Murth Mossel

Murth Mossel is geboren in Amsterdam op 6 februari 1970. Hij is een van de meest veelzijdige entertainers die ons land kent. Murth is in 1994 begonnen als stand-up comedian. Als presentator heeft hij shows gepresenteerd voor o.a TMF en NPS (Paradisolife) en hij was teamcaptain in het NPO programma Bij Dino in de Straat. Inmiddels heeft hij 12 theatertours op zijn naam staan. Onlangs stond hij met Caribbean Combo 2 keer in een uitverkocht Rotterdam Ahoy.

Als je een van de weinige bent die hem nog nooit gezien heeft, dan heb je hem vast weleens gehoord. Er is namelijk geen stem die zo vaak wordt gebruikt als die van Murth Mossel, voor o.a. reclames, films en tekenfilms. Als lid van de groep Flinke Namen was Murth een van de meest gerespecteerde namen in de hiphopscene. Tot de dag van vandaag wachten mensen nog steeds op een album van hem.

Murth z’n talent is tijdloos. Leeftijd is maar een cijfer. Hij weet met zijn veelzijdigheid jong en oud te inspireren.

 

Kor Hoebe

Foto Kor Hoeben

Kor Hoebe is een cabaretier en comedian uit Amsterdam die eigenlijk maar weinig in Amsterdam is omdat hij door het hele land optreed. Hij lijkt op Boris Becker en ziet er uit als een Duitser, zo zegt hij ook zelf. Toch is hij half Nederlands en half Pools. Maar laten we daar verder niet over zeuren. Hij is gewoon een uniek podiumbeest!

Kor was nog niet zo lang bezig of hij slaagde er al in om het Studenten Cabaret Festival te winnen. Door zijn charmante persoonlijkheid en zijn gevoel voor timing weet hij publiek, journalisten en juryleden met gemak om zijn vingers te winden. Koppel daar nog een hoop passie en talent aan en je hebt een cabaretier waar we nog vele jaren plezier van hebben.

 

Anuar

Foto Anuar

De Utrechtse stand-up comedian Anuar is met al zijn talenten een veelzijdig artiest. Toen hij in 2004 het welbekende Cameretten Festival won, gingen er veel deuren voor hem open. Binnen no time stond hij in het theater met zijn eigen shows. Met veel herkenbaarheid, hilariteit en een mix van nostalgie en actualiteit stal hij de harten van zijn publiek.

In 2019 heeft hij de Ramadan Conference afgesloten waarmee hij door het land tourde samen met Rayen Panday en Najib Amhali. Een door hem bedacht format, de eerste in zijn soort in de Nederlandse geschiedenis, die elke zaal heeft uitverkocht.

Naast zijn talent voor stand-up comedy is Anuar ook veel bezig met schrijven. Hij schrijft teksten en grappen voor televisieprogramma’s waaronder Raymann is Laat en Comedy Factory. Daarnaast stort hij zich op het schrijven van boeken. In 2015 debuteerde hij met Op zoek naar mijn voorhuid en in 2019 kwam zijn tweede boek Het zal je broertje maar zijn uit. Los van zijn schrijf-, en stand-up comedy talent heeft hij ook meerdere malen op het witte doek geschitterd waarvoor hij zelfs een Gouden Film heeft gewonnen.

Ook in het buitenland viel Anuar op. Het Amerikaanse dagblad The New York Times heeft hem geïnterviewd over zijn kijk op de Nederlandse multiculturele samenleving en plaatste hem hierna zelfs op de voorpagina!

Host: Jeffrey Spalburg
 

Jeffrey Spalburg
 

DJ Phantom zorgt altijd voor de lekkerste beats!

DJ Phantom

 

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December
Deze voorstelling is al geweest, bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

Dit vind je misschien ook interessant