text

FEMALE FATU

Stand-up comedy met Desta Jong, Kim Schuddeboom, Wina Ricardo & Lucinda Sedoc

FEMALE FATU


Al 17 jaar, hét stand-up comedyprogramma van het Bijlmer Parktheater.met vaste MC en host Jeffrey Spalburg. Eén podium, vier comedians die ieder op eigen manier hun gepeperde en hilarische blik op de actualiteit verkondigen. Deze keer een volledige FEMALE FATU met niemand minder dan Desta Jong, Kim Schuddeboom, Wina Ricardo & Lucinda Sedoc. DJ Phantom zorgt voor de lekkerste beats. Are you ready for FEMALE FATU?!

Desta Jong

Desta Jong is één van de aanstormende talenten in het stand-up comedy circuit. de geboren Amsterdamse is niet op haar mondje gevallen en met haar rauwe en eigen comedy-stijl staat ze in verschillende comedyclubs en shows door het hele land, zo stond ze ook op het Utrecht International Comedy Festival.

Op onze laatste Female FATU (september 2019) stond ze als talent. Nu dus voor het eerst ‘helemaal.’

Desta Jong FATU Bijlmer Parktheater

Fotografie: Jean van Lingen

 

Kim Schuddeboom

Kim uit Alkmaar zit 3 jaar bij Comedytrain en vind dat het tijd is voor haar eerste avondvullende programma, titel: Ongeschreven.
De inhoud van Kim haar eerste avondvullende show is ongefilterd en voor sommige mensen absoluut niet herkenbaar, maar dat geeft niet. Uit ervaring weet Kim dat je prima kunt functioneren in een omgeving waar je de mensen niet begrijpt. En dat gunt ze iedereen; waarom zou je proberen anderen te begrijpen als je zelf werkelijk geen idee hebt?

Dit is haar tweede optreden bij FATU in het Bijlmer Parktheater.

Kim Schuddeboom FATU Bijlmer Parktheater

 

Wina Ricardo

Comédienne Wina Ricardo is klein en oogt onschuldig, maar niets is minder waar. Met haar Caribische temperament, snelle grappen, grote bewegingen en de nodige zelfspot maakt ze het publiek aan het lachen. In oktober 2021 had ze de eindshow van haar comedy cursus en bij haar debuut won ze gelijk de persoonlijkheidsprijs van 'Let's Make Comedy'. Ze komt net kijken, maar maakt nu al een grote indruk. Verwacht een show vol kleine thema's, grote thema's en actualiteiten.

Stem van de nieuwe generatie. Voor het eerst bij FATU!

Wina Ricardo FATU Bijlmer Parktheater

 

Lucinda Sedoc

Lucinda Sedoc zit sinds 2007 in de comedy scene. Deze dame is begonnen als theatermaker en na een comedycursus van Talent Lab onder leiding van Jeffrey Spalburg werd ze gemotiveerd om haar talent verder te ontwikkelen. Gezien Lucinda al bekend was met het podium, was comedy een positieve toevoeging, wat ze nu met veel passie doet. Met haar frisse blik op diverse onderwerpen, bezorgd Lucinda het publiek een unieke ervaring. Ze debuteerde met haar eerste voorstelling Lekker Lang Luusje waarin ze je meenam in het vermakelijke reis naar Suriname. Dit jaar staat Lucinda met haar tweede show genaamd Girlstrip  in verschillende theaters. Uiteraard ook in het Bijlmer Parktheater.  Houd deze dame in de gaten.


FATU's First Lady! Opgeleid binnen de muren van het Bijlmer Parktheater. Geregeld keert ze terug waar ze is begonnen. Alweer voor de 12e keer bij FATU.

Lucinda Sedoc FATU Bijlmer Parktheater

 

Sfeerimpressie

FATU is een coproductie Jeffrey Spalburg & Bijlmer Parktheater.

 

Houd onze website in de gaten voor de volgende FATU.

 

 

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December

zo 30 apr 2023 15:00

  • FEMALE FATU

    Coproductie Jeffrey Spalburg & Bijlmer Parktheater

Dit vind je misschien ook interessant