text

Focus - Rayen Panday

Rayen Panday

Focus - Rayen Panday


Voorgaande jaren stond hier altijd een vage tekst over Rayen Pandays voorstelling die op dat moment nog in de maak was. Dit keer is dat anders: ‘Mr. Minute’ is eindelijk een keer op tijd.

Wegens omstandigheden had Rayen het afgelopen jaar alle tijd om een voorstelling te maken. Om te beseffen dat hij overal even ver vanaf staat als dat hij er deel van uitmaakt. Om zich af te vragen waarom hij zich zóveel in bijzaken verliest dat de hoofdzaak niet meer relevant is. Én waarom we allemaal ‘ons gevoel’ aan het volgen zijn, zonder dat ons dat verder brengt.

Om scherp te blijven moet je zowel kunnen in- als uitzoomen. Toegegeven; deze tekst komt óók vaag over, maar dat komt omdat u de voorstelling nog niet heeft gezien. Wat Rayen van zichzelf verlangt, vraagt hij vanavond ook van u: Focus.

Over de maker

Rayen is al jaren onderdeel van Comedytrain en heeft succes in het buitenland. Hij trad al op in 18 verschillende landen. Rayen werd mede daardoor als een van de drie Nederlandse comedians gevraagd een eigen Netflix-special op te nemen in Comedians of the World. Ook wordt Rayen regelmatig gevraagd om aan te schuiven in tv-programma's als M. en Jinek en in radioprogramma's als Gijs 2.0 en De Nieuws BV.

Bijlmer Parktheater Rayen Panday

Foto: Marleen Suzanne

 

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December

wo 28 sep 2022 20:00

  • Focus - Rayen Panday

    Theaterzaal

Dit vind je misschien ook interessant