text

Fra Fra Sound 40 jaar

Fra Fra Big Band

Fra Fra Sound 40 jaar


Alle voorstellingen t/m 31 mei zijn geannuleerd

Beste bezoeker,
Naar aanleiding van de landelijke maatregelen inzake het coronavirus in Nederland zijn wij genoodzaakt ons programma aan te passen. Alle voorstellingen die tot 1 juni op het programma staan, zijn uitgesteld tot nader te bepalen datum. Lees meer en blijf op de hoogte via de website


De wortels van Fra Big Band zijn diep verankert in Zuidoost.
Er is daarom geen betere plek dan het Bijlmerpark Theater denkbaar om het 40 jarig jubileum te vieren van de Fra Fra orkesten.

Fra fra


De swingende, sprankelende bigband-jazz van Fra Fra Big Band staat in de traditie van ‘the great black music’, zoals trompetlegende Lester Bowie het omschrijft. Vanuit de Surinaamse muziekscene van Amsterdam vond de achttienkoppige groep verwantschap met muziek van over de hele wereld: Amerikaans, Europees, Caraïbisch, West-Afrikaans en meer. Solisten van topniveau maken de optredens van Fra Fra Big Band een feest voor iedere luisteraar.  


40 jaar na oprichting in de Surinaamse gemeenschap van De Bijlmer heeft Fra Fra Big Band  zich ontwikkeld tot een instituut voor Afro-Caraïbische bigband-jazz. Over de hele wereld oogsten het ensemble Fra Fra Sound en Fra Fra Big Band succes met hun gloedvolle, aanstekelijke muziek waarin ruimte is voor jazz, blues, soul en gospel. De Fra Fra ensembles zijn een belangrijk platform voor jonge musici. Het gezelschap onder leiding van bassist Vincent Henar werkt regelmatig samen met beroemde solisten.

 

 

 

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December

za 4 apr 2020 20:00

  • Fra Fra Sound 40 jaar

    Theaterzaal

    Niet beschikbaar

Dit vind je misschien ook interessant