text

Gewoon Roué

Cabaret met Roué Verveer & Glodi Lugungu

Gewoon Roué


In deze Double Bill (dubbelprogramma) spelen cabaretiers Roué Verveer en Glodi Lugungu ieder een deel uit hun voorstellingen.

Wachtlijst: deze voorstelling is uitverkocht, maar je kunt je via de ticketknop aanmelden voor de wachtlijst. Zodra er kaarten vrijkomen ontvang je daar een bericht over.

 

Roué Verveer – Gewoon Roué

Roué Verveer speelt dit seizoen alweer zijn 10de cabaretvoorstelling Gewoon Roué. En het is tijd om dat te vieren! Met zijn charme verovert Roué inmiddels al meer dan 20 jaar de harten van het Nederlands publiek. Hij staat bekend om zijn enthousiaste speelstijl, energieke uitstraling en briljante improvisaties. Deze show bevat zoals altijd een stortvloed aan zelfreflectie, hilariteit en zelfspot. Uiteindelijk wordt het dus een fantastische avond.. of eigenlijk een avondje ‘Gewoon Roué’!

Roué Verveer

Glodi Lugungu

Glodi’s familie en vrienden, overigens een hele goede bron voor zijn verhalen, zagen een jongen die misschien meer thuishoort op een podium dan een voetbalveld. Hij waagde de sprong en vond het podium van Toomler. Met succes. De comedians van Comedytrain waren onder de indruk en begin 2017 deed hij mee aan de auditie. In een witte blouse met een zwart strikje en 3 minuten aan materiaal. Er volgde een aspirant-lidmaatschap bij het collectief waarin hij zowel de Jury- als Publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival won.

Nu als officieel lid van Comedytrain en door Volkskrant gekozen tot een van de comedytalenten van 2019, stond hij in theaters met zijn allereerste avondvullende programma ‘’Ze bedoelen het goed’’.

Glodi Lugungu

 

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December

za 11 mrt 2023 20:00

Dit vind je misschien ook interessant