text

HALLOO - Wachtlijst

Comedyshow met duo Ronny en Eric

HALLOO - Wachtlijst


Deze voorstelling is uitverkocht. Je kunt je via de ticket-knop aanmelden voor de wachtlijst. Hiervoor vragen we naar jouw emailadres, telefoonnummer en het aantal kaarten dat je wil hebben. Zodra er kaarten vrijkomen nemen we contact met je op. 

 

HALLOO zit vol met Surinaamse humor met een Nederlands sausje…. of Nederlandse humor met een Surinaams sausje. Kortom er wordt gelachen.. heel veel gelachen!

Je klapt dubbel van het lachen met dit charismatisch cabaret duo! Ronny en Eric, oftewel Deng Boy toeren sinds 2008 met succes door het hele land en zijn elk jaar met een nieuwe voorstelling in de theaters te zien. Dit seizoen staan de heren met alweer hun tiende avondvullende cabaretshow in de Nederlandse theaters. Met hun dwaze sketches, imitaties en typetjes krijgen ze de hele zaal plat.

HALLOO Den Boy Bijlmer Parktheater

Fotografie: Richard Terborg

 

Over Deng Boy

"Wij zijn twee in Suriname geboren heren die op zeer jonge leeftijd met hun ouders naar Nederland zijn gekomen. Dus, in Suriname geboren en in Nederland opgegroeid. De shows die we maken zijn daarom ook doorspekt met comedy uit het beste van beide werelden. Het feit dat wij Nederlanders zijn met een Surinaamse achtergrond is hierin terug te zien. In Nederland wonen veel bevolkingsgroepen samen. Elk heeft zijn kenmerken en eigenaardigheden. Wat voor de ene gewoon is, is voor de andere weer onbegrijpelijk. Dit is ook de basis voor onze comedy. Je zult tijdens onze shows altijd wel iets uit je eigen ervaring herkennen. Vandaar dat onze shows ook voor iedereen heel toegankelijk zijn. Wij zouden het leuk vinden om na een van onze shows kennis met je te maken."

 

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December
Deze voorstelling is al geweest, bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

Dit vind je misschien ook interessant