Het grote plan d- MINIfestival

Voorstelling Zeehelden - Andreas Denk

Het grote plan d- MINIfestival


Plan d- bestaat 10 jaar! Dat vieren wij met een feestelijk en vooral interactief MINI festival!
Begin de herfstvakantie goed en kom gezellig met je zusje, broer, opa en oma, papa en mama naar het theater.
Er is taart en limonade, bakkeljauw en andere hapjes.

Zeehelden is een spannende dansvoorstelling over de magische kracht van de zee. In deze voorstelling dompelen de dansers zich onder in de magie van het leven op én in de zee. De zee die altijd weer tot de verbeelding spreekt en vol spannende verhalen zit.

Op een immens schip varen onze zee- helden de oceanen over. Ze hijsen de zeilen, knopen de touwen en schrobben het dek. Ondertussen worden ze heen en weer geslingerd op het schip dat de woeste golven doorkruist. Met hun sterke handen grijpen ze elkaar vast en proberen uit alle macht om rechtop te blijven staan. Dat gaat niet altijd goed. Boem. Daar vallen de zeehelden om en rollen over elkaar heen en onder elkaar door. Als trouwe kameraden helpen ze elkaar altijd weer overeind.

En ’s avonds als de wind is gaan liggen, vertellen ze stoere verhalen. Over de dappere piraat die zijn schip weer terugvond. En over de zeemeermin die iedereen betoverde met haar prachtige stem. De zeelieden lachen samen, ze zingen zeeliedjes en ze dansen een schitterende onderwaterwals. Dan wiegt de zee hen in slaap en ’s nachts dromen ze over de nieuwe dag die gaat komen en alle avonturen die hen nog te wachten staan.

Zeehelden is een opzwepende voorstelling voor jong en oud waarin dans, acrobatiek, live muziek en zang prachtig samenkomen. Deze vrolijke en ontroerende ode aan de zee is tevens een ode aan de verbeeldingskracht. Want wat is er nu mooier dan je voor even helemaal te verliezen in jouw eigen zelfverzonnen verhaal?

Credits Zeehelden
Eindregie: Klaus Jürgens
Concept & choreografie: Andreas Denk
Dans: Lisa Beese, Wannes De Porre, Andreas Denk
Muziek: Wiebe Gotink, Brook Cuden, Mei Yi Lee, Vitaly Medvedev (Sonolab duo)

 

 

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December

vr 19 okt 2018 19:30

  • Het grote plan d- MINIfestival

    Theaterzaal