text

How We Move

We Are On The Move

How We Move


Alle voorstellingen t/m 31 mei zijn geannuleerd

Beste bezoeker,
Naar aanleiding van de landelijke maatregelen inzake het coronavirus in Nederland zijn wij genoodzaakt ons programma aan te passen. Alle voorstellingen die tot 1 juni op het programma staan, zijn uitgesteld tot nader te bepalen datum. Lees meer en blijf op de hoogte via de website


How We Move is een nieuw concept van We Are On The Move waarin teasers en try-outs te zien zijn van aankomende producties. Nieuwe en verrassende producties gemaakt in samenwerking met dansers, choreografen en (theater)makers.

Tijdens de eerste editie van How We Move laten wij vijf stukken zien van verschillende makers:

ARC— EN CIEL try-out

Een verhaal over het verleden en over het heden. In deze productie wordt de kracht van de culturele achtergrond verbonden met het besef dat al die culturen bij elkaar een eigen stempel drukken op onze huidige maatschappij. De veelzijdigheid en veelkleurigheid van de samenleving wordt tot uiting gebracht in Arc– en ciel. De verschillende jonge dansers die onderdeel zijn van Arc– en ciel staan symbool voor de kracht van diversiteit in de samenleving. Arc– en ciel is een dansproductie van We Are On The Move en de choreograaf Serge Kofi.

AMD VIBES WANTARANA - Together

Alone we go much faster. But together we go slowly, but further and stronger

ALLES = ENERGIE

Gaat over het delen van mannelijke en vrouwelijke energie. Hoe zich dat ontwikkelt in vriendschappen en relaties. Ook onderzoeken we hoe we onze innerlijke mannelijke energie in balans houden. Duet van en choreografie van Gerinio Triebel & Cedalla.

THE CONCEPT

In dit concept gaan de makers Enver Liesdek, Daphne Scheerlink, Merci Maduro & Joshua Halman opzoek naar hetgeen dat de mensheid met elkaar verbindt.

FRIENDS AND VIBES

Blijdschap is vrij in doen wat jij leuk vind, met real friends and real Freedom. Dit stuk wordt opgevoerd door studenten van PACT Dans.

 

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December

za 18 apr 2020 20:00

  • How We Move

    Theaterzaal

    Geannuleerd

Dit vind je misschien ook interessant