text

Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet! (3+) | HERFSTVAKANTIE

Onderdeel van Cinemini Europe On Tour

Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet! (3+) |
HERFSTVAKANTIE


In dit programma is heel veel te zien. Kijk eens goed, wat zie je allemaal gebeuren? Een enorme berg speelgoed stapelt zich op, maar wat zie je nu echt? Maly speelt met zijn ballon en gaat hem achterna als hij er ‘floep!’ door het raam vandoor gaat. Na een lange zoektocht staat Maly oog in oog met zijn grote held. Kinderen spelen met een vlieger, maar kijk eens goed, wat vliegt daar nu eigenlijk? Op een groot plein speelt iedereen, groot en klein. Een heerlijke film, als een uitbundig zoek-prentenboek in beweging, een film waarin je van alles kunt ontdekken.

Het programma “Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet!”  is onderdeel van Cinemini Europe On Tour. Dit programma is voor kinderen vanaf drie jaar en toont oude en nieuwe, experimentele en verhalende films. We kijken naar de films: Maly Cousteau, Tér, Dingen, When Cities Fly, Bimo Xinglü

 

Taartrovers Filmfestival 15 t/m 16 oktober

Kom naar het Bijlmer Parktheater op 15 en 16 oktober voor het Taartrovers Film Festival. Taartrovers Film Festival is er speciaal voor kinderen van 2 tot 9 jaar. Kijk film en ontdek, maak en speel in ons Lab.

We draaien, speciaal voor jonge kinderen, spannende, grappige en ontroerende films. Wat ze gemeen hebben is dat ze met veel liefde en aandacht gemaakt zijn. En dat zie je. De films van Taartrovers zijn niet alleen prachtig om te zien, ze sluiten ook naadloos aan op de belevingswereld van jonge kinderen en laten hen met andere ogen kijken naar de wereld om hun heen.

 

Taartrovers Filmfestival Bijlmer Parktheater

 

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December
Deze voorstelling is al geweest, bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

Dit vind je misschien ook interessant