text

Inspiratie theatermonologen: Wat is Mantelzorg?

Deze bijeenkomst zou eerder plaatstvinden op 18 november

Inspiratie theatermonologen: Wat is Mantelzorg?


Let op: Inspiratie theatermonologen: Wat is Mantelzorg? wordt verplaatst naar een nader bekend te maken datum.

Theaterzaal gesloten

Zaterdag is een defect aan de noodverlichting van de theaterzaal geconstateerd. Dit hadden we niet kunnen voorkomen. Op last van de brandweer mag de zaal niet geopend worden voor publiek totdat de noodverlichting gerepareerd is. Tot onze grote spijt kan het defect aan de noodverlichting pas na het weekend worden verholpen.

Wij vragen uw begrip voor deze noodsituatie. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mede in opdracht van de gemeente Amsterdam, wordt i.s.m. het Jeugdtheaterschool zuidoost theatermonologen "Wat is mantelzorg?" opgevoerd in het Bijlmer Parktheater.

Zeker 1 op de 8 jongeren in Amsterdam is mantelzorger, maar durft daarvoor niet uit te komen of is niet in staat zich als zodanig te verwoorden en of hulp te zoeken.  "Zij staan daarin niet alleen!". Door middel van Inspiratie theatermonologen “Wat is mantelzorg?”  wordt op een aanschouwelijke wijze in beeld gebracht door jonge acteurs van het Jeugdtheaterschool zuidoost het jonge publiek te prikkelen zich uit te spreken over hun thuissituatie. 

Tijdens het event zullen jonge mantelzorgers hun ervaringen delen en motivational speakers  zorgen op een inspirational wijze voor interactie tussen de spelers en publiek. Wees welkom. Speel het spel mee! Krijg spelenderwijs meer begrip voor elkaar. Wij zoeken jou. Kom samen met degene waar jij voor zorgt. Iedereen is welkom

Na de voorstelling is er een indoor informatiemarkt waarop bezoekers hun vragen persoonlijk met expert kunnen bespreken. Hapjes en Goodiebag zijn aanwezig. Toegang is gratis. Aanmelden bij het Bijlmer Parktheater.

Wat is mantelzorg?

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December
Deze voorstelling is al geweest, bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

Dit vind je misschien ook interessant