Inspiratie theatermonologen: Wat is Mantelzorg?

Inspiratie theatermonologen: Wat is Mantelzorg?


Inspiratie theatermonologen: Wat is Mantelzorg?

Mede in opdracht van de gemeente Amsterdam, wordt i.s.m. het Jeugdtheaterschool zuidoost theatermonologen "Wat is mantelzorg?" opgevoerd in het Bijlmer Parktheater.

Zeker 1 op de 8 jongeren in Amsterdam is mantelzorger, maar durft daarvoor niet uit te komen of is niet in staat zich als zodanig te verwoorden en of hulp te zoeken.  "Zij staan daarin niet alleen!". Door middel van Inspiratie theatermonologen “Wat is mantelzorg?”  wordt op een aanschouwelijke wijze in beeld gebracht door jonge acteurs van het Jeugdtheaterschool zuidoost het jonge publiek te prikkelen zich uit te spreken over hun thuissituatie. 

Tijdens het event zullen jonge mantelzorgers hun ervaringen delen en motivational speakers  zorgen op een inspirational wijze voor interactie tussen de spelers en publiek. Wees welkom. Speel het spel mee! Krijg spelenderwijs meer begrip voor elkaar. Wij zoeken jou. Kom samen met degene waar jij voor zorgt. Iedereen is welkom

Na de voorstelling is er een indoor informatiemarkt waarop bezoekers hun vragen persoonlijk met expert kunnen bespreken. Hapjes en Goodiebag zijn aanwezig. Toegang is gratis. Aanmelden bij het Bijlmer Parktheater.

Wat is mantelzorg?

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December

ma 18 nov 2019 15:00

  • Inspiratie theatermonologen: Wat is Mantelzorg?

    Theaterzaal

    Uitverkocht