text

Kabam! (4+) | HERFSTVAKANTIE

Bioscoopvoorstelling van vijf afleveringen

Kabam! (4+) |
HERFSTVAKANTIE


Kabam! is er voor alle kinderen die soms knikkende knieën krijgen, kriebels in hun buik of een bonkend hart. Eigenlijk voor iedereen die wel eens bang is. Bang voor het gat in het zwembad, voor grote mensen die voordringen in de winkel, die gekke broek die je aan moet… wie is er nou eigenlijk nooit bang?  Niemand toch?!

Alle kinderen in Kabam! overwinnen spelenderwijs en met veel fantasie hun kleine en grote angsten. Speciaal voor Taartrovers is er een bioscoopvoorstelling van vijf afleveringen. Kom kijken en duik in de warme verhalen en de mooie beelden. Leef mee met alle moedige, grappige en slimme kinderen die zich met veel verbeelding uit moeilijke situaties weten te spelen.

 

Taartrovers Filmfestival 15 t/m 16 oktober

Kom naar het Bijlmer Parktheater op 15 en 16 oktober voor het Taartrovers Film Festival. Taartrovers Film Festival is er speciaal voor kinderen van 2 tot 9 jaar. Kijk film en ontdek, maak en speel in ons Lab.

We draaien, speciaal voor jonge kinderen, spannende, grappige en ontroerende films. Wat ze gemeen hebben is dat ze met veel liefde en aandacht gemaakt zijn. En dat zie je. De films van Taartrovers zijn niet alleen prachtig om te zien, ze sluiten ook naadloos aan op de belevingswereld van jonge kinderen en laten hen met andere ogen kijken naar de wereld om hun heen.

Taartrovers Filmfestival Bijlmer Parktheater

 

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December

za 15 okt 2022 13:30

  • Kabam! (4+) | HERFSTVAKANTIE

    Taartrovers Filmfestival

zo 16 okt 2022 13:30

  • Kabam! (4+) | HERFSTVAKANTIE

    Taartrovers Filmfestival

Dit vind je misschien ook interessant