Mappamondo

Dadodans | Gaia Gonnelli

Mappamondo


Kijken, luisteren, ruiken en aanraken….. Rotsen, gebergte, graslanden, woestijnen ... Er bestaan zoveel verschillende landschappen op onze planeet!

De aarde ruikt, de aarde klinkt. Met zand, aarde, water en stenen creëren een danseres en een slagwerker een eigen wereld vol kleuren en klanken. Dansend op flarden muziek afkomstig van verschillende continenten en op de geluiden van de natuur, nemen de spelers het publiek mee op een denkbeeldige reis over de aarde.

De aarde komt tot leven

Mappamondo is een muzikale en zintuigelijke dansvoorstelling voor kinderen vanaf 2 jaar, waarin de geluiden en klanken van de aarde tot leven komen.

 

Daddodans GaiaGonnelli 1440x800

"De bewegingstaal van danseres Leila Bakhtali is meteen een feest van herkenning voor de peuters in de zaal. Ze roepen: 'Dat kan ik óók!' Of: 'Oóóh, dat kan ik niet !'" Anita Twaalfhoven – Theaterkrant 2017

“Een mooie kennismaking met theater voor de jongsten. Inventief en impulsief. Kort maar krachtig. Speels en levenslustig. Een avontuur voor de jongsten.” Willem Nijssen – PZC Walcheren 2017

Concept en choreografie: Gaia Gonnelli, dans: Leila Bakhtali, muziek: Marijn Korff de Gidts, advies: Wiebe Gotink en Wies Bloemen, vormgeving: Tessa Verbei, licht: Ellen Knops, repetitor: Katerina Dietzova, foto: Ben van Duin, techniek: Natasja Giebels, artistieke leiding: Gaia Gonnelli, zakelijk leiding: Lisa Donia, productie: Agnese Rosati, publiciteit: Hedwig van der Zwaal, grafisch ontwerp: Jeroen van Pelt, verkoop frontaal.com.

Knus Knutselen 11.30 uur

"Kijk eens! Wat is dat nou? Een tent midden in het Bijlmer Parktheater!" In de voorjaarsvakantie zijn er veel activiteiten te doen in het Bijlmer Parktheater. Kom vandaag langs om met de allerkleinste kleurplaten te kleuren en boekjes te lezen!

 

 

 

 

 

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December
Er zijn geen voorstellingen gevonden.