text

Medewerkers

Wil je graag weten welke medewerkers van het Bijlmer Parktheater jou goed kunnen helpen? Bekijk hier dan de foto's van al onze medewerkers!


Erik RammelooIn Memoriam
Erik Rammeloo, penningmeester Bestuur Bijlmer Parktheater

Wij zijn diep getroffen door het overlijden van ons dierbare collega-bestuurslid Erik Rammeloo. We waren nog bezig het bericht te verwerken dat hij ernstig ziek was en zijn taken als penningmeester moest neerleggen toen het verdrietige bericht tot ons kwam. In een van zijn laatste berichten aan ons, schreef hij dat hij hoopte ons nog te kunnen ontmoeten in een warm lentezonnetje. Helaas heeft dat niet meer zo mogen zijn.

Toch kenmerkt deze wens Erik, zoals wij hem hebben leren kennen. Met een altijd gulle lach, genoot hij van de ontmoetingen die hij had in ons theater. Met de medewerkers, de bestuursleden en met onze gasten bij voorstellingen. Als penningmeester was hij trots op de gezonde financiële positie van het theater, maar zette hij de puntjes op de i als het om de nauwkeurigheid van de financiële stukken ging. Ook gaf hij duidelijk sturing aan de uitvoer van een jaarprogramma en moest de ambitie van het team niet stranden op gebrek aan fondsenwerving.

Zijn penningmeesterschap kenmerkte zich door vrijgevigheid. Geen strakke hand op de knip maar met een goed onderbouwd plan, of met zorg voor het team was hij een voorstander van investeren. Naast zijn ontspannen en vrolijke uitvoer van zijn taken als penningmeester werden we geïnspireerd door zijn carrièreswitch. Van een “bankman”, zoals hij zelf zei, was hij bezig zich om te scholen tot eerstegraads docent scheikunde en studeerde vorig jaar met glans af. Hij kon bevlogen over zijn nieuwe vakgebied en de leerlingen praten. Tijdens zijn carrièreswitch, kon hij ook meer zorg voor zijn twee zonen Niek en Maarten op zich nemen. Daar genoot hij enorm van. Hij vertelde ook vol trots over de ruimte die de carrière van zijn vrouw Susan nu kon krijgen doordat hij meer thuis kon zijn.

Lieve Erik we gaan je betrokken en vrijgevig penningmeesterschap enorm missen, naast je gulle lach!

Namens de directie, alle medewerkers en vrijwilligers van het Bijlmer Parktheater wensen we je vrouw Susan, je zonen Niek en Maarten, ouders, broer en schoonfamilie heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

Bianca Maasdamme (voorzitter)
Maayke Botman (secretaris)

Gerben Kor (plaatsvervangend penningmeester)
Zawdie Sandvliet (lid)

Bettina Perremuto

Bettina Perremuto

Marketing & PR

Emilie van Heydoorn

Emilie van Heydoorn

Beleidsmedewerker

Fatima El Chouijakh

Fatima El Chouijakh

Financieel Medewerker

Frits Janszen

Frits Janszen

Hoofd techniek & gebouwbeheer

Ine Bisessar

Ine Bisessar

Secretariaat medewerker

Isabel Volk

Isabel Volk

Hoofd Financiën

Jessica Meade

Jessica Meade

Front desk medewerker

Joan

Joan Esajas

Productieleider

Jolanda

Jolanda Spoel

Algemeen directeur

Jorien Waanders

Jorien Waanders

Zakelijk directeur

Lisa Koek

Lisa Koek

Front of House Coördinator

Marion Visser

Marion Visser

Hoofd Educatie

Marjolein Tjong-A-Tjoe

Marjolein Tjong-A-Tjoe

Front desk medewerker

Mico van Zalingen

Mico van Zalingen

Medewerker Techniek

Monica Koek

Monica Koek

Front desk medewerker

Richard Kofi

Richard Kofi

Programmeur

Rudy van Hemessen

Rudy van Hemessen

Controller

Simone Zeefuik

Simone Zeefuik

Programmeur Voices

Stacy Lieuw A Sie

Stacy Lieuw A Sie

Sales Medewerker

Veline Wijma

Veline Wijma

Projectleider Nieuwe Makers