#Nieuwe Makers

PAPIA van VANTA, Jaike Belfor, Naima Souhair e.a.

#Nieuwe Makers


Theater van het Nieuwe Nederland, met verrassende makers van morgen. Op zaterdag 9 en zondag 10 juni organiseert het Bijlmer Parktheater weer een nieuwe editie met voorstellingen en previews van onze nieuwe makers en gastmakers. Een vernieuwend en experimenteel weekend voor theatermakers en liefhebbers van podiumkunsten. Energiek, rauw, beeldend en grensverleggend theater van gastmakers en nieuwe theatermakers in hun kracht.


VAN ONZE NIEUWE MAKERS op zaterdagavond 9 juni

Jaike Belfor en Naima Souhair
Een preview van hun theaterstuk over hoe onze maatschappij omgaat met keuzestress en de rol die social media daarbij speelt. Hoe kunnen wij nog kiezen met zoveel druk en zoveel keuzes?

Over de makers: Jaike Belfor, geboren in Curaçao en opgegroeid in Suriname, volgde de acteursopleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Naïma Souhair, groeide als half-Marokkaanse op in Limburg en studeerde af aan de dansopleiding van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten in de richting Jazzmusical.

 

VAN ONZE GASTMAKERS 

Papia
VANTA neemt het publiek mee op een muzikale, poëtische, visuele reis naar de oorsprong van het Papiaments en de Creoolse taalgeschiedenis van het Nederlands Koninkrijk.


Over de makers: VANTA is het muziek- en spoken-word-collectief van Vernon Chatlein (componist/percussionist), Amber Nijman (Afro-Caribische zangeres) en Juan-Carlos Goilo (spoken word artiest/theatermaker).

NAGESPREK
Heb je vragen? Bij het nagesprekken schuiven de makers aan om meer te vertellen over hun ideeën en werkwijze.


#NIEUWE MAKERS
Met het Nieuwe Makers traject stimuleert het Bijlmer Parktheater aanstormende nieuwe makers om hun ambities en talenten te vertalen naar professionele podiumproducties.

Bekijk ook het programma van NIEUWE MAKERS op zondag 10 juni!

 

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December
Er zijn geen voorstellingen gevonden.