Pak 'm (Jeugd 3+)

De Bonte Hond

Pak 'm (Jeugd 3+)


Laat je meevoeren in de flitsende wereld van PAK’M: Een heuse achtervolging met de nieuwste camouflagetechnieken, klassieke misverstanden en spannend achter-elkaar-aange-ren op een speelvlak van 5 bij 5.

Wie pakt uiteindelijk wie? En heeft hij dan wel de juiste te pakken? En is de weg niet veel leuker dan het uiteindelijke doel? We zien drie ogenschijnlijk “volwassen” presentatoren in een tv-studio vechten om aandacht. Allemaal willen ze de microfoon. En daar waar er twee vechten om één been gaat de derde er mee heen, genoeg reden voor een race met een verrassende eindstreep.

Spannend decor

Het fantasievolle decor biedt veel mogelijkheden tot verstoppen, wegduiken en het betere poppenkastspel. Zo ontstaat een voorstelling in de geest van Tom en Jerry, De Dikke en de Dunne, Road Runner en Bugs Bunny maar dan op Duploniveau. Voor de allerkleinsten en iedereen die het stiekem nog steeds leuk vindt om verstoppertje te spelen.

Kleuterhit

PAK’M is de opvolger van de peuterhit AaiPet die de afgelopen drie jaar meer dan tienduizend kinderen over de hele wereld op het puntje van hun stoel kreeg. Wederom met medemaker en componist Wim Conradi en acteur Dionisio Matias.
 

Pak 'm De Bonte Hond

Credits


Regie: René Geerlings
Medemaker / Soundtrack: Wim Conradi
Spel: Milan Boele van Hensbroek, Dionisio Matias, Linda Zijl
Dramaturgie: Judith Faas
Regie-assistentie: Annelies Appelhof
Decor Tom: de Meer, René Geerlings
Kostuums: Judith de Zwart
Productie:Judith Oostrom
Visagie:Tessa Hornstra

 

 

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December

vr 3 mei 2019 11:00

  • Pak 'm (Jeugd 3+)

    Theaterzaal

vr 3 mei 2019 15:00

  • Pak 'm (Jeugd 3+)

    Theaterzaal