text

Partners

De diversiteit van onze programmering weerspiegelt zich in de diversiteit van ons publiek. We richten ons daarbij specifiek op talenten en makers met een cultureel diverse achtergrond die onvoldoende worden bediend in de stad. Belangrijk daarbij is de intensieve samenwerking met de partners in het gebouw.

Dat zijn Jonge Reporters, Jeugdtheaterschool Zuidoost (JTS ZO), Untold Empowerment en We are On The Move. 


Jonge Reporters

Bij Jonge Reporters maken jongeren videoreportages onder deskundige begeleiding van mediaproducenten Jeltje van Nuland en Elvis Ruth Penuel. Vanuit de mediastudio in het Bijlmer Parktheater gaat jeugd uit Amsterdam Zuidoost en omstreken aan de slag als interviewer, presentator, camera- of geluidstechnicus, regisseur of editor. Hun video’s brengen de schoonheid en kracht van Zuidoost in beeld voor opdrachtgevers als het Masterplan van Gemeente Amsterdam, Ouder- en Kindteams, de Brede School en natuurlijk voor het Bijlmer Parktheater.

Contact: Jeltje van Nuland & Elvis Ruth Penuel

info@jongereporters.nl

www.jongereporters.nl

Jonge reporters

 

Jeugdtheaterschool Zuidoost (JTSZO)

De Jeugdtheaterschool Zuidoost (JTSZO) biedt een creatief podium voor jonge bewoners van Amsterdam Zuidoost en omstreken. Als basis dienen de geuren, kleuren, talenten, smaken, talen, rituelen, normen en waarden uit de wijk. Het doel van de school is om zo veel mogelijk kinderen in aanraking te brengen met theater en dans, zodat zij hun creativiteit verder kunnen ontwikkelen en Amsterdam verzekerd is van toekomstbestendige bewoners en kunstenaars.

Contact: Irene Lips

irene@jtszo.nl

www.jtszo.nl

Logo JTSZO

 

 

 

 

 

 

Untold & Eternity

Contact: Otmar Watson

otmar@untold.nl

www.untold.nl

Untold logo

 

 

 

We are on the Move

Contact: Enver Liesdek

info@weareonthemove.nl

www.weareonthemove.nl

Logo we are on the move