Pavements of Gold

De Toneelmakerij in samenwerking met Bijlmer Parktheater

Pavements of Gold


Ontmoet Angel, wonderkind van de Bijlmerdreef. Dit meisje weet wat je droomt, waar je stilletjes over fantaseert en wat je denkt: ze ziet hoe jij écht bent.

Als Angel kijkt in de hoofden van haar vader, van de buurman en van de mevrouw van de bakkerij, ziet ze dat hun dromen in de verste verte niet lijken op het leven dat ze overdag leiden. Ze zet alles op alles om tenminste één iemands droom waar te maken. Onzichtbaar, zoals het een echt wonderkind betaamt.

Muzikale mash-up met tekst en beeld

Kun je al je dromen bereiken of is dat voor de één makkelijker dan voor de ander? Pavements of Gold is een voorstelling over maakbaarheid. We beleven een nacht, een ochtend en een dag uit het leven van Angel, een 10-jarig meisje met de rijke verbeeldingskracht van Amélie Poulain. De voorstelling is een muzikale mash-up van tekst, beeld, soundscapes en veel muziek. Het verhaal laat de levens en de dromen zien van een handjevol mensen in Amsterdam Zuidoost.

Met Illustrator Brain Elstak

Bekroonde illustrator Brian Elstak tekent die wereld. Een stad die zowel herkenbaar als magisch is en in zijn uitbundige tekenstijl zowel decor als kunstwerk.

 

Pavements of Gold

 

 

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December

za 18 mei 2019 19:30

  • Pavements of Gold

    Theaterzaal