text

PERSBERICHT: BPT ziet jou in de herfstvakantie!

Amsterdam, 26 juli 2022 | Deze herfstvakantie kan iedereen tussen de 2 en 108 jaar zich komen verwonderen tijdens het jeugdprogramma van het Bijlmer Parktheater. Maak, speel, experimenteer en geniet tijdens dit feest van nieuwsgierigheid en verbeelding.


We trappen de vakantie af in het weekend van 15 en 16 oktober met het Taartrovers Festival (2+ jaar). Kom samen kijken naar spannende, grappige en ontroerende films die naadloos aansluiten op de belevingswereld van het kind en vergeet ook niet het Taartrovers Lab te bezoeken: hier kunnen de kinderen zelf aan de slag, op onderzoek uitgaan en al hun zintuigen prikkelen.

De voorstelling Als Het Sneeuwt (2-7 jaar) speelt zich op dinsdag 18 oktober deels af in en om een levensgrote sneeuwbol. Een aanstekelijke, grappige voorstelling over de droom van de reiziger en flexibel blijven in moeilijke tijden. We maken er een middagvullend programma van met voorleessessies voor en na de voorstelling.

Het 36e Cinekid Festival neemt op woensdag 19 oktober het BPT pand over. Cinekid is het grootste kinderfilm- en media festival ter wereld. De nieuwste films, series, games, media-installaties, workshops en masterclasses zijn op het festival door heel Nederland te beleven. Op 29 september start de kaartverkoop. 

Op donderdag 20 oktober kunnen bezoekers inchecken bij Hotel Hierwaardaar. Een combi van dans, mime en beeldend theater, waar wonderlijke dingen verschijnen en zomaar verdwijnen. Vier verdwaalde figuren belanden in de lobby en proberen zich thuis te voelen tussen dansende vissen, plagend meubilair en stormende muren. Je hoeft je dus niet te vervelen in de herfstvakantie en kom vooral ook voor en na de voorstelling krijten, knutselen, tekenen en chillen. We hopen je deze herfstvakantie te zien bij BPT.

 

Over het Bijlmer Parktheater

In het Bijlmer Parktheater komen nieuwe verhalen tot ontwikkeling, kunnen nieuwe makers zich artistiek ontplooien en voelt publiek zich thuis. Wij zijn een levendig, intiem en gastvrij theater met een unieke programmering met plaats voor verschillende identiteiten, tradities, culturen en cultuuruitingen waar mensen in al hun culturele verscheidenheid betekenis vinden. Wij dagen bezoekers, deelnemers, kunstenaars en makers uit om de toekomst samen te verbeelden.


EINDE PERSBERICHT

 


Noot voor de redactie, niet voor publicatie:


Neem voor meer informatie en interviews contact op met Sharona Lautoe: pr@bijlmerparktheater.nl | 020-3113958