text

In The Picture: Een Ode Aan

Een Ode Aan

In The Picture: Een Ode Aan


Alle voorstellingen t/m 31 mei zijn geannuleerd

Beste bezoeker,
Naar aanleiding van de landelijke maatregelen inzake het coronavirus in Nederland zijn wij genoodzaakt ons programma aan te passen. Alle voorstellingen die tot 1 juni op het programma staan, zijn uitgesteld tot nader te bepalen datum. Lees meer en blijf op de hoogte via de website


In het weekend van vrijdag 27 t/m zondag 29 maart barst het Bijlmer Parktheater weer uit haar voegen tijdens de 17e editie van het In The Picture Festival. Wat is er in die 17 jaar allemaal gebeurd? Kom genieten van aanstormende talent, autodidacten en professionals uit Zuidoost in de kunstdisciplines theater, zang, dans, poetry, spoken word, stand up comedy en fotografie.

Openingsavond

In de afgelopen jaren heeft In The Picture grote talenten uit Amsterdam Zuidoost en omgeving voortgebracht op het gebied van poetry, zang, dans, muziek en theater. Wie beter dan de artiesten zelf kunnen een terugblik geven op deze 17e editie? Een mooie line-up aan artiesten zal de revue passeren met o.a. Black Harmony, Marly Niyambura, Perry Gits, Untold, Gershwin Bonevacia en Dei.3avu. Muziek door DJ’s Chocolate Swirl, video's door Jeltje van Nuland en dit alles onder regie van Angelo Ormskerk. Lucinda Sedoc en Kunta Rincho zijn de hosts van de openingsavond.


Programma In The Picture Festival:

Vrijdag 27 maart 20.00 uur: Openingsavond In The Picture: Een Ode Aan

Zaterdag 28 maart 13.00 uur: Workshops Dans, Theater en Spoken Word

Zaterdag 28 maart 20.00 uur: In The Picture: Mix & Meet

Zondag 29 maart 17.00 uur: In The Picture: Experience Sunday

 

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December
Deze voorstelling is al geweest, bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

Dit vind je misschien ook interessant