text

In The Picture: Experience Sunday

Experience Sunday

In The Picture: Experience Sunday


Het blok is defect of ontbreekt. De inhoud ontbreekt misschien of u moet wellicht de oorspronkelijke module inschakelen.

Alle voorstellingen t/m 31 mei zijn geannuleerd

Beste bezoeker,
Naar aanleiding van de landelijke maatregelen inzake het coronavirus in Nederland zijn wij genoodzaakt ons programma aan te passen. Alle voorstellingen die tot 1 juni op het programma staan, zijn uitgesteld tot nader te bepalen datum. Lees meer en blijf op de hoogte via de website


In het weekend van vrijdag 27 t/m zondag 29 maart barst het Bijlmer Parktheater weer uit haar voegen tijdens de 17e editie van het In The Picture Festival. Wat is er in die 17 jaar allemaal gebeurd? Kom genieten van aanstormende talent, autodidacten en professionals uit Zuidoost in de kunstdisciplines theater, zang, dans, poetry, spoken word, stand up comedy en fotografie.

Experience Sunday

In The Picture toont en maakt theater. Talentlab en Nieuwe Makers verzorgen op de laatste dag unieke en verrassende routes door het Bijlmer Parktheater. In deze theaterroute zie je korte voorstellingen op verschillende plekken in het pand. Je zit er met je neus bovenop! Zangers, dansers, theatermakers, muzikanten, vertellers en fotografen zorgen voor een onvergetelijke belevenis.

Talentlab en Nieuwe Makers

Talentlab is het talentontwikkelingsproject van het Bijlmer Parktheater waarbij talenten van 18 jaar en ouder met (podium)ervaring zich verdiepen en verder bekwamen binnen de disciplines Poetry, Fotografie, Theater of Dans.

Het Nieuwe Makers traject is in 2017 gestart. Een concept waarbij opkomende theatermakers onder de vleugels van een professioneel team werken aan verassende voorstellingen. De nieuwe generatie bi-culturele makers verdiept de artistieke mogelijkheden, verlegt grenzen en brengt voorstellingen met onverwachte invalshoeken. De Nieuwe Makers worden opgenomen in het Bijlmer Parktheater om te werken aan hun artistieke en zakelijke ontwikkeling.

Het Bijlmer Parktheater organiseert twee keer per jaar hét Nieuwe Makers weekend waarin onze makers en gastmakers hun werk vertonen.

 

ITP 2020

 

Programma In The Picture Festival:

Vrijdag 27 maart 20.00 uur: Openingsavond In The Picture: Een Ode Aan

Zaterdag 28 maart 13.00 uur: Workshops Dans, Theater en Spoken Word

Zaterdag 28 maart 20.00 uur: In The Picture: Mix & Meet

Zondag 29 maart 17.00 uur: In The Picture: Experience Sunday

 

 

 

 

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December
Deze voorstelling is al geweest, bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

Dit vind je misschien ook interessant