text

In The Picture International Performance Night

Met o.a. We Are On The Move, Untold en ArtZone Nairobi

In The Picture International Performance Night


In het weekend van 22 t/m 24 maart 2019 programmeert en produceert het Bijlmer Parktheater de 16e editie van het In The Picture Festival (ITP). Drie dagen lang is het podium voor aanstormend talent en professionals uit Zuidoost en zelfs uit de hele wereld binnen de kunstdisciplines theater, dans, poetry, spoken word, stand up comedy en fotografie.

International Performance Night

De tweede dag van het In The Picture Festival staat in het teken van internationaal talent. Het belooft een bruisende avond te worden met performances van dansgroepen uit Nederland, Zweden, Kenia en Engeland met We Are On The Move, Untold, Fuse Fam, Fire Nation, Wolf Nation, LD, Impact Dance, ArtZone Nairobi, Steelow, Promotionz, Will Frazer, Fiever de African, Redo Ait Chitt en Radar Fam. Hosts van de avond zijn Hakeem Onibudo uit Engeland en Therese Sahlin uit Zweden.

#TalentUnited: Voorbij de Buitenkant!

Het hele weekend is er ook beeldende kunst in onze foyer – de exposities ‘Voorbij de buitenkant’ van Talentlab Fotografie in samenwerking met FOAM (Fotografiemuseum Amsterdam) en ‘Mijn Kunst’ in samenwerking met het Centrum voor Beeldende Kunst Zuidoost.

Inloop is van 19.00 uur.

 

 

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December
Deze voorstelling is al geweest, bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

Dit vind je misschien ook interessant