text

In The Picture Openingsavond

met oa Free & Style, Eternity Percussie en Die Hele Ding

In The Picture Openingsavond


In het weekend van 22 t/m 24 maart 2019 programmeert en produceert het Bijlmer Parktheater de 16e editie van het In The Picture Festival (ITP). Drie dagen lang is het podium voor aanstormend talent en professionals uit Zuidoost en zelfs uit de hele wereld binnen de kunstdisciplines theater, dans, poetry, spoken word, stand up comedy en fotografie.

In The Picture Openingsavond

De openingsavond staat in het teken van de Kick Off van het tienjarig bestaan van het Bijlmer Parktheater met spectaculaire presentaties in de open lucht. Deze avond is een samensmelting van jong talent en performers die tien jaar met ons mee zijn gegroeid en ondertussen succesvol zijn in het culturele veld. We trappen af met voorstellingen van: Riki Break Dance Light Act, Eternity, Wi Kon Na Wan, KIZO, Hunger Games Act Therese Sahlin, Free & Style, Stand Your Ground, Darryl Veldman leest voor, muziekperformance Shishani Vranckx, Die Hele Ding, Duo-Dance Merci & Daphne, Angelo Ormskerk van Rooted Journey, Talentlab Poetry & Dance en We Are On The Move: Arc-en ciel.

De host van de avond is Minchenu Maduro.

#TalentUnited: Voorbij de Buitenkant!

Het hele weekend is er ook beeldende kunst in onze foyer – de exposities ‘Voorbij de buitenkant’ van Talentlab Fotografie in samenwerking met FOAM (Fotografiemuseum Amsterdam) en ‘Mijn Kunst’ in samenwerking met het Centrum voor Beeldende Kunst Zuidoost.

 

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December
Deze voorstelling is al geweest, bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

Dit vind je misschien ook interessant