text

In the Picture Talentlab Presents

met om 15:00 uur Talentlab Saloon

In the Picture Talentlab Presents


In het weekend van 22 t/m 24 maart 2019 programmeert en produceert het Bijlmer Parktheater de 16e editie van het In The Picture Festival (ITP). Drie dagen lang is het podium voor aanstormend talent en professionals uit Zuidoost en zelfs uit de hele wereld binnen de kunstdisciplines theater, dans, poetry, spoken word, stand up comedy en fotografie.

Bij Talentlab kunnen talenten (18+) met podiumervaring zich onder professionele begeleiding verder bekwamen in hun eigen artistieke ontwikkeling.

15.00 uur Talentlab Saloon

Kom ‘s middags alvast in de mood bij Talentlab Saloon. De foyer is omgetoverd tot een werelds café waar je lekker kunt loungen. Geniet van koffie en thee uit alle windstreken en van korte, wereldse voorstellingen. Met: Marokkaanse theeshow, gratis henna tattoos, Babeth Fotchind (Poetry), DJ Joenes (Afro), DJ BVNDO (Afro House), Babeth Fotching (Spoken Word), Emili- Jo Avanaisa (Surinaamse Poetry), Jihane El Fahidi (Arabische buikdans) en Parastu Hamyani (Iraanse Poetry).

19.30 uur Talentlab Presents...

De avond is voor de talenten van Talentlab. Laat je verrassen door spraakmakende voorstellingen en presentaties op het gebied van dans, theater, poetry, spoken word, stand-up comedy en film door Talentlab in samenwerking met Songa en De Vrolijkheid.

#TalentUnited: Voorbij de Buitenkant!

Het hele weekend is er ook beeldende kunst in onze foyer – de exposities ‘Voorbij de buitenkant’ van Talentlab Fotografie in samenwerking met FOAM (Fotografiemuseum Amsterdam) en ‘Mijn Kunst’ in samenwerking met het Centrum voor Beeldende Kunst Zuidoost.

Pesentatie: Eloah Udenhout & Gershwin Bonevacia

 

 

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December
Deze voorstelling is al geweest, bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

Dit vind je misschien ook interessant