text

Pie in the Sky

Boost Producties

Pie in the Sky


Drie oersterke acrobaten spelen met bijzondere objecten die langzaam volstromen met lucht. De omgeving groeit en wordt een mooie speeltuin voor de acrobaten en een muzikant die de objecten in beweging brengt met ventilatoren en luchtbuizen.

Je kijkt naar een spannend spel tussen mens, materiaal en muziek. De spelers moeten steeds slimmere oplossingen verzinnen om de zwaartekracht te tarten. Weten de acrobaten zich een weg te banen door deze bijzondere wereld of blijkt dat een onmogelijke opgave? Aan hun halsbrekende toeren en het muzikale offensief zal het zeker niet liggen.

Pie in the Sky is een indrukwekkend acrobatisch beeldverhaal vol adembenemende trucs waarin het draait om veerkracht en vertrouwen; vertrouwen in jezelf, vertrouwen in elkaar en vertrouwen in je omgeving, die geen moment hetzelfde is.

 

Versier je eigen pie!

Kom gezellig met je klas of met je vrienden en vriendinnen een uurtje eerder naar het theater. Om 14.00 uur kunnen alle kids hun eigen cakeje versieren. 

 

 

Pie in the Sky

 

Over Boost Producties
Boost Producties is één van de belangrijkste verkenners op het gebied van het nieuwe circus in Nederland. In alle voorstellingen zijn het fysieke lef, het onderlinge vertrouwen en het ontdekken van grenzen in de mens en de omgeving terug te vinden. Boost Producties kenmerkt zich door een versmelting van toneelbeeld, acrobatiek en theater en voegt hiermee een nieuwe term aan het podiumkunstenbestel toe: BAT: Beeldend Acrobatisch Theater.

Na de eigentijdse voorstellingen als Redonda, Man met Hoed en Vita is Boost Producties dit seizoen met Pie in de Sky tijdens de zomerfestivals en in de theaters door heel Nederland te zien.
 

Pers over Vita de vorige productie van Boost Producties:

‘Ademloos genieten’ -  ilovetheater.nl

‘Vita is bovenal een knap staaltje acrobatiek’ - Haarlems Dagblad

‘Knappe acrobatische dans in ingenieus decor dat optimaal wordt benut’ - Provinciaalse Zeeuwse Courant

 

Credits:

Regie: Lennie Visser

Choreografie: Hans Tuerlings

Muziek uitvoering: Reggy van Bakel

Acrobaten: Marieke Thijssen, David Mupanda, Wilko Schütz

Fotografie: Roos de Bolster

Producent: Boost Producties

Coproducent: De Cultuurwerf Vlissingen

 

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December
Deze voorstelling is al geweest, bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

Dit vind je misschien ook interessant