text

Slak en de Walvis (2+) | HERFSTVAKANTIE

Van de makers van De Gruffalo & Het Kind van de Gruffalo

Slak en de Walvis (2+) |
HERFSTVAKANTIE


De makers van De Gruffalo en Het Kind van de Gruffalo maakten een nieuwe film over een kleine slak die op reis wil om de grote wereld te ontdekken. Maar als reislustige slak kom je niet zo ver. Op een dag vindt Slak een oplossing. Hij lift mee op de staart van een walvis!

Samen gaan ze op reis langs ijsbergen en vulkanen, haaien en pinguïns. Met mooie beelden, en weinig woorden vertellen de makers een verhaal over dromen en reizen, over tegelijk klein en groot zijn. Kom kijken en reis mee op zee.

 

Taartrovers Filmfestival 15 t/m 16 oktober

Kom naar het Bijlmer Parktheater op 15 en 16 oktober voor het Taartrovers Film Festival. Taartrovers Film Festival is er speciaal voor kinderen van 2 tot 9 jaar. Kijk film en ontdek, maak en speel in ons Lab.

We draaien, speciaal voor jonge kinderen, spannende, grappige en ontroerende films. Wat ze gemeen hebben is dat ze met veel liefde en aandacht gemaakt zijn. En dat zie je. De films van Taartrovers zijn niet alleen prachtig om te zien, ze sluiten ook naadloos aan op de belevingswereld van jonge kinderen en laten hen met andere ogen kijken naar de wereld om hun heen.

Taartrovers Filmfestival Bijlmer Parktheater

 

Fotograaf_Diepzeekonijn

Foto: Fotograaf Diepzeekonijn

 

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December

za 15 okt 2022 11:30

  • Slak en de Walvis (2+) | HERFSTVAKANTIE

    Taartrovers Filmfestival

zo 16 okt 2022 11:30

  • Slak en de Walvis (2+) | HERFSTVAKANTIE

    Taartrovers Filmfestival

Dit vind je misschien ook interessant