text

Snackbar

Met Yamill Jones, Michiel Nooter, Roos Bottinga en Manouk Pluis

Snackbar


Snackbar gaat over een urgent en actueel onderwerp dat álle jongeren raakt; elke middelbare scholier heeft weleens meegemaakt dat er grenzen werden overschreden, als slachtoffer, aanstichter of toekijker. Eén op de acht kinderen en jongeren heeft direct te maken (gehad) met seksueel misbruik.

Wanneer sta je op, voor jezelf en voor een ander? Deze voorstelling moedigt jongeren aan hun eigen grenzen aan te geven én die van anderen te respecteren. 

Over de moed om op te staan voor jezelf en voor een ander
Regisseur Timothy de Gilde weet als geen ander beladen onderwerpen bespreekbaar te maken voor jongeren. Snackbar is een schurende voorstelling over loyaliteit, schaamte en de moed die ervoor nodig is om de confrontatie op te zoeken. Hoe is het mogelijk dat niemand ingrijpt als grenzen overschreden worden? Een pleidooi voor opstaan en het doorbreken van de stilte.

snackbar

Vanaf 12 jaar

Credits
tekst
Magne van den Berg regie Timothy de Gilde dramaturgie Paulien Geerlings scenografie Julian Maiwald kostuums Timothy de Gilde lichtontwerp Gé Wegman muziekontwerp Wessel Schrik spel Yamill Jones, Michiel Nooter, Roos Bottinga en Manouk Pluis Fotografie Sanne Peper met dank aan Khadija El Kharraz Alami, Theater De Krakeling, STIP theaterproducties, Van Bijleveltstichting
 

snackbar

Deze voorstelling gaat over seksueel misbruik binnen een familie. Wil je over dit onderwerp doorpraten of heb je er vragen over? Praat met iemand in je omgeving die je vertrouwt, maak een afspraak met de huisarts of chat of bel gratis en anoniem met Centrum Seksueel Geweld (centrumseksueelgeweld.nl / 0800-0188) of Qpido (qpido.nl / 06-29338064, ook via WhatsApp te bereiken).


 

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December
Deze voorstelling is al geweest, bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

Dit vind je misschien ook interessant