text

Steun Ons

Dankzij de steun van fondsen, partners, onze Vrienden en jouw steun kunnen we onze ambities waarmaken en talenten, theatermakers, schrijvers, dansers en opiniemakers in de podiumkunsten uit onze eigen wijk en de rest van Nederland een podium bieden. Met elke bijdrage, groot of klein, geef je het Bijlmer Parktheater de kans om te inspireren, innoveren en maatschappelijk relevant te blijven.


Jouw steun helpt ons verder en daarvoor zijn we je dankbaar. Bekijk de verschillende mogelijkheden en draag ook bij aan de toekomst van het Bijlmer Parktheater.

 

Eenmalig doneren via iDEAL

Het doen van een eenmalige donatie is heel eenvoudig en kan met onderstaande link of door de QR-code te scannen. Kies zelf een bedrag die je over wilt maken. Elke bijdrage is welkom.

Bijlmer Parktheater Donatie

Hoe werkt het?

1. Klik op de iDEAL button hierboven.

2. Je krijgt een nieuw scherm te zien in je mobiele bankapp met € 0,00.

3. Selecteer je eigen bank en pas het bedrag aan dat je wilt doneren.

4. De betaling wordt uitgevoerd in je mobielbankieren-app.

5. Volg de stappen in je app om de betaling te bevestigen. Je ziet meteen of je donatie gelukt is.

Bedankt voor je steun!

 


 

Vriend worden van Bijlmer Parktheater?

Het Bijlmer Parktheater telt een aantal speciale vrienden die periodiek onze activiteiten steunen en ons theater een warm hart toedragen. Vrienden Van Bijlmer Parktheater doneren maandelijks een bedrag, dat kan al vanaf € 2,50 per maand.

Jouw bijdrage wordt automatisch afgeschreven en wordt afgesloten voor onbepaalde tijd. Dit is uiteraard iedere maand op te zeggen.

Laat ons weten via onderstaand contactformulier welke 'Vriend' bij je past en kies zelf hoeveel je maandelijks doneert aan het Bijlmer Parktheater om ons te steunen.

 

ANBI: doneer met belastingvoordeel

Het Bijlmer Parktheater is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en heeft de status Culturele Instelling, wat betekent dat de donatie afgetrokken kan worden van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Op deze manier kun je ons theater op een voordelige manier ondersteunen.

Periodieke donaties (schenken voor minimaal 5 jaar) mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de donatie aftrekken. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting. Meer informatie is te vinden op de website van de Belastingdienst: website Belastingdienst.

 

Aanmelding Vrienden van Bijlmer Parktheater

(minimaal € 5,-) van mijn rekening afschrijven.
(minimaal € 12,50,-) van mijn rekening afschrijven.
en machtig hierbij de Stichting (Vrienden van het) Bijlmer Parktheater tot het eenmalig incasseren van het hierboven aangegeven bedrag van onderstaande IBAN nummer.

Uw gegevens

Geslacht

Betaling