Twee landen, één liefde

Clifton Braam

Twee landen, één liefde


In deze voorstelling legt Clifton Braam op cabareteske wijze de verschillen bloot tussen de Surinamers en Nederlanders zoals hij die door de jaren heen heeft ervaren. Maar… tegelijkertijd zijn er ook duidelijke overeenkomsten. Wat is het verschil in denken… in leven… genieten en… praten? Wat gebeurt er als de “Nederlander” zich als “Surinamer” gaat gedragen en omgekeerd? Als je al deze elementen op humoristische wijze de revue laat passeren kom je wellicht tot de slotsom dat er mogelijk meer overeenkomsten zijn dan verschillen.

Een programma vol hilarische maar toch ook serieuze ontdekkingen… Maar bovenal en vooral verrassend herkenbaar voor iedereen.
 


Biografie
Clifton Braam werd geboren op 26 januari 1968 te Paramaribo. Clifton is de zoon van Harold Braam, één van de bekendste moppentappers die Suriname ooit heeft gekend, die op 12 mei 2008 op 71-jarige leeftijd plotseling overleed.

Clifton is werkzaam geweest bij ‘Radio SRS Suriname’ als Communicatie Manager. Hij heeft lange tijd bij de radio gewerkt. Hij begon bij 'radio KBC' en vervolgde bij 'Mart radio Amsterdam' en toen bij 'radio SRS'.

Verder is Clifton ook toneelspeler en acteur, bij 'MIX MAX' en 'de Acteurs van Suriname' en cabaretier/acteur bij 'Cabaretgroep 1 en 1 is 3'. Hij is verder Hoofd PR van de Organisatie NAKS en ook ondervoorzitter van het theaterbestuur van NAKS.

Twee handen één liefde
Foto: Steven Tjin Liep Shie

 

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December
Er zijn geen voorstellingen gevonden.