text

Twist & Turn! (2+) | HERFSTVAKANTIE

Onderdeel van Cinemini Europe On Tour

Twist & Turn! (2+) |
HERFSTVAKANTIE


Tijdens de herfstvakantie maken we er weer een feestje van in het Bijlmer Parktheater. Kom je ook?

In Twist & Turn! beweegt er van alles. Niets staat stil. Knikkers rock-en-rollen overal naartoe, inkt druppelt en beweegt op prachtige muziek. En we ontmoeten een hond wiens allerbeste maatje zijn eigen staart is! Samen bekijken we vijf verschillende swingende films met ruimte om mee te bewegen. Een ding is zeker, bij dit programma blijf je niet stilzitten! Hoe lang weersta jij de boogiewoogie?

Het programma is onderdeel van Cinemini Europe On Tour. Dit programma is voor kinderen vanaf twee jaar en toont oude en nieuwe, experimentele en verhalende films. We kijken naar de films: Danse Serpentine, Virtuos Virtuell, Sally, Surprise Boogie en tenslotte My Happy End.

 

Taartrovers Filmfestival 15 t/m 16 oktober

Kom naar het Bijlmer Parktheater op 15 en 16 oktober voor het Taartrovers Film Festival. Taartrovers Film Festival is er speciaal voor kinderen van 2 tot 9 jaar. Kijk film en ontdek, maak en speel in ons Lab.

We draaien, speciaal voor jonge kinderen, spannende, grappige en ontroerende films. Wat ze gemeen hebben is dat ze met veel liefde en aandacht gemaakt zijn. En dat zie je. De films van Taartrovers zijn niet alleen prachtig om te zien, ze sluiten ook naadloos aan op de belevingswereld van jonge kinderen en laten hen met andere ogen kijken naar de wereld om hun heen.

Taartrovers Filmfestival Bijlmer Parktheater

 

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December
Deze voorstelling is al geweest, bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

Dit vind je misschien ook interessant