text

We gaan weer een beetje open

Per 1 juni

We gaan weer een beetje open


Het is zover. Na meer dan twee maanden gesloten te zijn in verband met het coronavirus (COVID-19) in Nederland mag het Bijlmer Parktheater weer open voor een klein publiek.

Vanaf dinsdag 2 juni is de receptie weer open en kunnen we kleinschalige activiteiten organiseren in het theater, uiteraard in aangepaste vorm.

Veilig theaterbezoek

Wij houden rekening met de veiligheid van bezoekers en medewerkers en nemen alle benodigde voorzorgsmaatregelen. Voor elke voorstelling geldt maximaal 30 bezoekers in de zaal. Het theater zorgt voor afstand, extra hygiënemaatregelen en een heldere routing. Voorafgaand aan de voorstelling sturen wij alle bezoekers meer informatie over de maatregelen en veiligheidsvoorschriften.

Wat kan jij doen?

  • Koop tickets online via onze website. Het is momenteel niet mogelijk tickets aan de deur te kopen;
  • Houd altijd 1,5 meter afstand tijdens je bezoek van medebezoekers en van onze medewerkers;
  • Betaal contactloos of met PIN;
  • Kom niet eerder dan 15 minuten voor aanvang van de voorstelling. Zo kunnen de bezoekersstromen goed worden gespreid;
  • Was je handen bij aankomst en ook wanneer je weer thuis bent;
  • Blij thuis bij gezondheidsklachten.

Hopelijk tot gauw!

De komende weken wordt het nieuwe programma voor het theaterseizoen najaar 2020 verder aangevuld. Kijk dus regelmatig op onze website om op tijd een kaartje te kunnen bemachtigen. We kijken ontzettend naar uit om je weer te mogen ontvangen in ons theater.


Blijf gezond en tot gauw!


Team BPT

 

- - -

 

Houd Vol, wij zijn samen!

Onze gedachten gaan uit naar alle mensen in de vitale beroepen die harder werken dan gezond is en naar alle mensen in de kunstensector die onbedoeld thuis zijn en hun werk zien verdampen. Maar de coronacrisis raakt ons allemaal en is niet grens of cultuur gebonden. Wij zoeken met elkaar naar nieuwe omgangsvormen en hebben een gezamenlijk doel. Alle hoofden staan de zelfde kant op en dat maakt dat we meer met elkaar verbonden zijn dan ooit. Ongeacht afkomst en ongeacht de taal die je spreekt. Daarom willen wij iedereen een hart onder de riem steken met een boodschap in de talen van Zuidoost, zodat iedereen zich erin zal herkennen. Mocht je deze dagen langs ons theater fietsen of over de boulevards in Zuidoost lopen, kijk dan omhoog en haal kracht uit onze boodschap. De banner is er voor iedereen: Houd vol. Wij zijn samen!

 

- - -

 

Ticketregeling

Wij willen u hartelijk danken voor uw geduld in de afwikkeling rondom de kaartjes van de geannuleerde voorstellingen. Het zijn bizarre tijden. Prachtige voorstellingen en activiteiten van het theater liggen nu al vier weken stil. Dat is voor ons en de hele culturele sector een zware klap. Wij hebben gekeken naar mogelijkheden om voorstellingen te verplaatsen. In de gevallen waar dit is gelukt brengen wij u spoedig op de hoogte van de nieuwe datum.

In samenspraak met de verschillende brancheorganisaties in de culturele sector, het ministerie van OCW, het ministerie van Economische Zaken en de Autoriteit Consument & Markt is er een regeling opgesteld die oplossingen biedt voor u als kaarthouder.

Wat betekent dat voor uw kaartje?

Wanneer het niet lukt de voorstelling te verplaatsen of als u niet kunt op de vervangende datum, bieden wij u de volgende opties:

-    u ontvangt het aankoopbedrag retour in de vorm van een klanttegoed waarmee u eenvoudig kaarten voor een andere voorstelling per mail of aan de balie van het Bijlmer Parktheater kunt reserveren;

-    u doneert het bedrag als gift. De giften die we ontvangen geven we door aan de bespelers van ons theater die het, nog veel meer dan wij,  financieel zwaar hebben;

-    uiteraard kunnen wij ook uw aankoopbedrag aan u retour uitbetalen.

Natuurlijk hopen we van harte dat u kiest voor een van de eerste twee opties, dit sterkt ons in onze missie om te blijven investeren – ook in deze moeilijke tijd - in makers en gezelschappen die relevante voorstellingen voor ons theater maken.
 
Hopelijk kunnen we u snel weer ontvangen in ons mooie theater. Wees er gerust op dat wij onze deuren weer voor u zullen openen zodra dat veilig is.

 

- - -

 

Blijf op de hoogte

Wij doen ons uiterste best om alle bezoekers en betrokkenen zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Houd onze website en social media kanalen in de gaten voor verdere updates.

 

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December
Deze voorstelling is al geweest, bekijk het actuele aanbod in onze agenda.