text

Zilver Met 'n Beetje Goud

Cabaret met Murth Mossel

Zilver Met 'n Beetje Goud


Persoonlijke verhalen, scherpe observaties, royaal voorzien van lachmomenten, een beetje zelfspot, prikkelend en grappig. Kom langs, kom lachen!

Met persoonlijke verhalen en scherpe observaties, royaal voorzien van lachmomenten, een beetje zelfspot, prikkelend en grappig. Kom langs, kom lachen!Murth Mossel is geboren in Amsterdam op 6 februari 1970. Hij is een van de meest veelzijdige entertainers die ons land kent. Murth is in 1994 begonnen als stand-up comedian. Als presentator heeft hij shows gepresenteerd voor o.a TMF en NPS (Paradisolife) en hij was teamcaptain in het NPO programma Bij Dino in de Straat. Inmiddels heeft hij 12 theatertours op zijn naam staan. Onlangs stond hij met Caribbean Combo 2 keer in een uitverkocht Rotterdam Ahoy.

Als je een van de weinige bent die hem nog nooit gezien heeft, dan heb je hem vast weleens gehoord. Er is namelijk geen stem die zo vaak wordt gebruikt als die van Murth Mossel, voor o.a. reclames, films en tekenfilms. Als lid van de groep Flinke Namen was Murth en van de meest gerespecteerde namen in de hiphopscene. Tot de dag van vandaag wachten mensen nog steeds op een album van hem.

Murth z’n talent is tijdloos. Leeftijd is maar een cijfer. Hij weet met zijn veelzijdigheid jong en oud te inspireren.

murth

 

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December

zo 16 apr 2023 15:00

  • Zilver Met 'n Beetje Goud

Dit vind je misschien ook interessant