text

ZOJazz Lounge X Valentine Edition

Jazzsongs met Graziëlla Hunsel, Joop Tertaas & Yvette de Bie

ZOJazz Lounge X Valentine Edition


Nog geen plannen voor Valentijnsdag? Kom met jouw geliefde of de personen die je het meeste liefhebt genieten van romantische Jazzsongs tijdens de speciale editie van ZOJazz Lounge Valentine.

Onze host Graziëlla Hunsel ontvangt Joop Tertaas & Yvette de Bie die voor een muzikale Valentine experience zorgen. Leg je mooiste outfit maar klaar, want de dresscode is rood, goud & glitter!

Een middag vol Jazzy lovesongs
Speciaal voor Valentijnsdag staat de ZOJazz Lounge in het Bijlmer Parktheater geheel in het teken van de liefde! Graziëlla Hunsel Rivero, The First Lady of Jazz uit Amsterdam- Zuidoost, ontvang miss Yvette de Bie & mister Joop Tertaas voor een avond vol Jazzy love songs.

Speciale middag voor koppels en singles
Samen met de ZOJazz Lounge band zullen wij deze editie weer tot een zeer speciale middag maken voor alle koppels en singles.
 

Geniet van een speciale High Tea

Vanaf 13:30 tot 14:45 uur kan er genoten worden van een speciale high tea dat word verzorgd door ZAZA Kitchen. Zeker zijn van de high tea? Dan raden we je aan om van te voren te bestellen. De high tea kost €12,50 per persoon en is te bestellen via e-mail naar info@zazakitchen.nl.

ZOJazz Lounge Valentijn

De gastartiesten

Joop Tertaas - Bijlmer Parktheater

Joop Tertaas

Yvette de Bie - Bijlmer Parktheater

Yvette de Bie

 

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December

zo 12 feb 2023 15:00

  • ZOJazz Lounge X Valentine Edition

    ZOJazz Lounge

Dit vind je misschien ook interessant